WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ie no , po Enkido różnych rzeczy wypisywanych można się spodziewać ale takiego wpisu to sie nie spodziewałem :D

Czysta prowokacja przecież, zraniłam go, bo usunęłam ze znajomych z fejsa :rotfl:.
Tak bardzo żałosne, tak bardzo przykre, fuj, fuj.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
Enkido
Enkido: Przykład jak łatwo dać wam to co chcecie i zmanipulować tak,żebyście myśleli co ja chcę. Całość oczywiście wyssana z palca, wierzcie dalej w magię literek i to, że dzięki nim tak szybko oceniacie ludzi ;)

chłopie skończ juz pierdzielic farmazony , faktycznie tak jak Magda napisała szkoda na Ciebie czasu
MaqdaIena
MaqdaIena
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Nie kojarze, nie pamietam czyli pewnie nie :D

Rafał, nie dziś, ale jutro w ciągu dnia jak mi przypomnisz to wyślę Ci parę zdjęć ;D.

LeonGrande
LeonGrande: Ogolnie wyczuwalem ze jestes pod wplywem

Jak już pisalam, za dobrze mnie znasz, bym mogła to ukryć, przed Tobą :ziober2:.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no , po Enkido różnych rzeczy wypisywanych można się spodziewać ale takiego wpisu to sie nie spodziewałem :D

I dobrze, bo że tak myślę może pomyśleć tylko osoba która nie pamięta tego co tu wielokrotnie pisałem. Irytuje mnie już po prostu postawa osób stąd, więc szczerości, powagi i prawdziwych przemyśleń się na publicu ode mnie nie spodziewajcie. Są przeznaczone dla tych którzy potrafią rozmawiać
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo usunęłam ze znajomych z fejsa

JESTEŚ HARDCOREM !

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jutro w ciągu dnia jak mi przypomnisz to wyślę Ci parę zdjęć ;D.

Dawaj jakiegos bonusa w mini :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: JESTEŚ HARDCOREM !

a ja też ? odrzuciłem zaproszenie :)

Enkido
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chłopie skończ juz pierdzielic farmazony , faktycznie tak jak Magda napisała szkoda na Ciebie czasu

Żadne farmazony tylko obiektywna ocena stanu rzeczy jakie mają się na tym forum. Tutaj trzeba pisać jak większość, nie można mieć własnego zdania, bo dostaje się łatkę debila i idioty.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja też ? odrzuciłem zaproszenie :)

JESTEŚ BOGIĘ !

:rotfl: :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: JESTEŚ HARDCOREM !

:rock:.

LeonGrande
LeonGrande: Dawaj jakiegos bonusa w mini

No ej, byłam tam w listopadzie, bylo zimno, mini zostalo w Polsce !;D.

---------------------

Btw. zastanawiam się, ale tylko trochę, jak to jest. Praktycznie wszyscy potrafią się dogadać, nie pluć na siebie w żadnym momencie, a jedna osoba ciągle, stale, w każdej chwili sączy jakiś utajniony jad, prowokuje glupio.... bla bla. Ną, więc kto tutaj ma rację ? Kto jest normalny ? A kto totalnie aspołeczny ? Hm hm ? :woot:.

:rotfl:.
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
Enkido już nie rób z siebie takiego forumowego męczennika którego wszyscy tu prześladują :rotfl:, prawda jest taka , że te Twoje musi być zawsze na wierzchu i te Twoje zdanie musi być wiązące dla każdego
LeonGrande
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Praktycznie wszyscy potrafią się dogadać, nie pluć na siebie w żadnym momencie, a jedna osoba ciągle, stale, w każdej chwili sączy jakiś utajniony jad, prowokuje glupio.

Moja droga , to sie nazywa szukaniem atencji :ziober2:
Enkido
  9 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Praktycznie wszyscy potrafią się dogadać, nie pluć na siebie w żadnym momencie, a jedna osoba ciągle, stale, w każdej chwili sączy jakiś utajniony jad, prowokuje glupio....

Czytaj wyżej mojego posta, sama prawda i ogólny wniosek ponad półrocznej obserwacji.
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
Enkido to chyba jakies prowo konto jakiegos doktorka z jakiegos uniwerku , który bada zachowanie sie forumowiczów 261d:rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Moja droga , to sie nazywa szukaniem atencji

Nie Bejb, to się nazywa leczeniem kompleksów realnych w virtualu :rotfl:.
A tak na poważnie, mam gdzieś wszelkie pobudki ;D.

Enkido
Enkido: Czytaj wyżej mojego posta, sama prawda i ogólny wniosek ponad półrocznej obserwacji.

A kysz.
Enkido
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido już nie rób z siebie takiego forumowego męczennika którego wszyscy tu prześladują

Ty to powiedziałeś, nie ja, ja tak nie uważam
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka , że te Twoje musi być zawsze na wierzchu i te Twoje zdanie musi być wiązące dla każdego

Mentalność lidera, nie znasz tego? :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.