lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 338 z 822
nie dajemy obrazki z wulgaryzmami !
spóźniłem się 1 min
juz nie bede banował z profilu
spóźniłem się 1 min
juz nie bede banował z profilu
...Ignorance is bliss...
No moglby jutro sprobowac skoczyc ten cały Baumgartner. Ale przewidywalny wiatr w granicach 12-20km/h, a on moze poleciec przy wietrze d0 10km/h.
Konto usunięte: miałem już nie odpisywać bo to i tak jak grochem o ścianę ale po prostu tak się nie da , Enkido uwazasz się tu za jedynego sprawiedliwego ?? jak napisałem wcześniej przestań już z siebie robić forumowego męczennika bo to już się robi żałosne , tylu kłotni tutaj co było w tym roku to sobie nie przypominam , przeciez na palcach jednej ręki można policzyć osoby z którymi nie miałeś tu spięcia ,Magda już o tym wspomniała , że jakoś piszą tu osoby z różnymi poglądami i w sumie dogadaują się tylko z Tobą ciągle jakieś problemy , weź się zastanów nad sobą
Bez odbioru
Jak widać nic nie zrozumiałeś z tego co wczoraj pisałem

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
do tego 1 z 10 to warto i dla Pani Sylwii rozdającej kuferki ze słodyczami (dziś miała chyba z 15cm szpilki
:D ) no ale to trza by było się dostać do finału odcinka :)
:D ) no ale to trza by było się dostać do finału odcinka :)Na czerwono pogrubione i najwieksza czcionka

Straż/ policja/ wojsko/ kierowca karetki pogotowia ?

Konto usunięte: do tego 1 z 10 to warto i dla Pani Sylwii rozdającej kuferki ze słodyczami (dziś miała chyba z 15cm szpilki :D ) no ale to trza by było się dostać do finału odcinka :)
To kiedy startujesz do eliminacji?
Przeciez tam sie tylko stoi i odpowiada na pytania , nic wiecej
nawet uczestnicy sobie w twarz nie patrza 
nawet uczestnicy sobie w twarz nie patrza