WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: to sie nazywa szukaniem atencji

to się nazywa wkur...zaniem ludzi :tak: , Gutek wracaj 2755

Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido to chyba jakies prowo konto jakiegos doktorka z jakiegos uniwerku , który bada zachowanie sie forumowiczów

Na temat tego forum to by można było napisać dzieło na miarę tytułu profesora zwyczajnego :ziober2:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to się nazywa wkur...zaniem ludzi

To się nazywa ślepa wiara w literki i spinanie o byle co. Potrzebowaliście kogoś takiego na forum, sami stworzyliście wredne alter ego mnie tutaj ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie Bejb, to się nazywa leczeniem kompleksów realnych w virtualu . A tak na poważnie, mam gdzieś wszelkie pobudki ;D.

Ja sobie juz odpuszczam jego trollowanka, aczkolwiek czuje ze po 10 kolejce beda placze :lol:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Ja sobie juz odpuszczam jego trollowanka, aczkolwiek czuje ze po 10 kolejce beda placze

Na lamentowanie liczę, nawet nie wiesz jak bardzo ;D.
'Bo to nie jest sprawiedliwe :ryk:' :rotfl:.
:ziober2:
Enkido
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Ja sobie juz odpuszczam jego trollowanka

Takiego nołlajfa jak Ty widzę we wszystko było najłatwiej wkręcić. No ale skoro jarają Cię nogi w mini w formacie jpg to wnioski nasuwają się same :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
Enkido
Enkido: Potrzebowaliście kogoś takiego na forum, sami stworzyliście wredne alter ego mnie tutaj ;)

hahahahahhahahaha , juz nie rób z siebie nie wiadomo kogo :rotfl:

LeonGrande
LeonGrande: Ja sobie juz odpuszczam jego trollowanka

i ja również
LeonGrande
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na lamentowanie liczę, nawet nie wiesz jak bardzo ;D. 'Bo to nie jest sprawiedliwe :ryk:

Bo to jest układ, zaplanowane dzialanie, zmowa, wiadomo, wszystko bylo omowione na tajnym foró przed 1 kolejka :smierc:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Bo to jest układ, zaplanowane dzialanie, zmowa, wiadomo, wszystko bylo omowione na tajnym foró przed 1 kolejka

Daj hasło, zniszczymy pokłady Wielkopolskiej głupoty, raz dwa ! :zabawa:.
:ziober2:
Enkido
  9 października 2012
No i cel na dziś osiągnięty, post nr 5000 w temacie mój :mrgreen: Trochę to trwało, ale w końcu się udało. A jutro powrót do małej kolonii holenderskiej pod Poznaniem hłe hłe hłe. A co do typera - reprezentacje mi leżą, więc się nie obawiam jakoś 10 kolejki. 2 kolejkę gdzie były repry wygrałem, w tej też będę wysoko :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 października 2012
no to COŚ łoczing
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Takiego nołlajfa jak Ty widzę we wszystko było najłatwiej wkręcić. No ale skoro jarają Cię nogi w mini w formacie jpg to wnioski nasuwają się same

Masz tu konto = tez jestes nołlajfem :ziober2:

podjalem decyzje, nie bedzie dogrywki , odpadasz :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  9 października 2012
Rex dlaczego stworzyłes wredne alter ego Enkido :and:
LeonGrande
LeonGrande
  9 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj hasło, zniszczymy pokłady Wielkopolskiej głupoty, raz dwa ! .

EljotPotworZwanny :rotfl:
Enkido
  9 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Masz tu konto = tez jestes nołlajfem

W przeciwieństwie do Ciebie mam szczęśliwe życie prywatne, Ty nie co objawiłeś dosadnie niedawno.
LeonGrande
LeonGrande: podjalem decyzje, nie bedzie dogrywki , odpadasz

Jeszcze ze 2,5 dnia zostało do końca głosowania, decyzję podejmą typerzy, nie Ty, jesteś TYLKO prowadzącym, który ma zakichany obowiązek przyjmować decyzje większości uczestników
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.