lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 334 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
No i cel na dziś osiągnięty, post nr 5000 w temacie mój
Trochę to trwało, ale w końcu się udało. A jutro powrót do małej kolonii holenderskiej pod Poznaniem hłe hłe hłe. A co do typera - reprezentacje mi leżą, więc się nie obawiam jakoś 10 kolejki. 2 kolejkę gdzie były repry wygrałem, w tej też będę wysoko :)
Trochę to trwało, ale w końcu się udało. A jutro powrót do małej kolonii holenderskiej pod Poznaniem hłe hłe hłe. A co do typera - reprezentacje mi leżą, więc się nie obawiam jakoś 10 kolejki. 2 kolejkę gdzie były repry wygrałem, w tej też będę wysoko :)
W przeciwieństwie do Ciebie mam szczęśliwe życie prywatne, Ty nie co objawiłeś dosadnie niedawno.
Jeszcze ze 2,5 dnia zostało do końca głosowania, decyzję podejmą typerzy, nie Ty, jesteś TYLKO prowadzącym, który ma zakichany obowiązek przyjmować decyzje większości uczestników

, Gutek wracaj 

.

.