lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 340 z 822
A propo niemców.. cos mi sie przypomnialo co mnie zawsze bawi jak sobie wlaczam ...
nie wiem czy widziales (mozliwe ze tak) - http://www.youtube.com/watch?v=JldbEurySHQ
nie moge z niejJa wtedy nie mam czasu na internet, do którego akurat nie ma dostępu i tak.
Konto usunięte: Nuti piłeś taki specyfik jak amber naturalne niepasteryzowane ? :> . w kauflandzie promocja , puszka 1,99 , 4 zakupione 4 wypite nawet całkiem smaczne piwko :)
Wstyd się przyznać, ale ani ambera no chyba że takiego małego kiedyś 0,2 piłem ale do tej pory nie smakowałem niepasteryzowanego browarka

Promocja godna uwagi, zajrzę do Kaufa jutro akurat piątek i nayebka

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

i zarzucę foto ze startem rakiety żebyście wiedzieli co tam Nutii zwalcza w powietrzu 

Kuwa przydałby się się teraz taki nawet niepasteryzowany bo się narobiłem przy odpowietrzaniu kaloryferów i ustawianiu ogrzewania.
No cóż jutro z podwójną mocą będzie
No cóż jutro z podwójną mocą będzie

Dobrze, że Kamil podbił temat z 10 kolejka, bo byłam przekonana, że typowanie jest do jutra
.
Nie lubię reprezentacji
.
.Nie lubię reprezentacji
.