Konto usunięte: a czemu by nie ? rodzice mnie dobrze wychowali , zreszta co to do tego ma czy kogos sie lubi czy nie , ktos podaje mi reke na przywitanie to podaje mu swoją , zwykła zasada savoir-vivre
Racja, jedynie na wysokich stanowiskach, głównie państwowych można ważyć, komu podać rękę, a komu nie, w codziennym życiu, gdy ktoś się z nami wita, odrzucenie przywitania jest niesmaczne, ale jak widać duma niektórym nie pozwala na wykonywanie takich gestów.
Swoją drogą, ja nie oceniam Guardioli. Z tego filmiku nie należy wyciągać jakichś wniosków, możliwe że obaj widzieli się już przed galą, a tutaj miało miejsce po prostu przypadkowe szturchnięcie CR i poklepanie po ramieniu, a Guardioli po prostu to nie wzruszyło i zignorował to po prostu w stylu "dobra stary, nic się nie stało", chociaż mina Pepa przy odwracaniu głowy od CR mówi co innego. Dziwi mnie jednak, że Cristiano nie skwitował tego jakimś aroganckim uśmieszkiem lub skwaszoną miną

Najwyraźniej zaczął pracować z jakimś PR'owcem, bo w jego wypowiedziach i zachowaniu poza boiskiem widać zmianę na lepsze.