Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 stycznia 2013
RexMundi: przejrzyj temat i nie pieprz głupot :P
siata fak up :D
Konto usunięte: dopiero 10 styczna a już jest mocny kandydat w kategorii post roku :D
Chociaż będę w nazwie posta chociaż mój inglisz lepszy.
--
idę garmażyć
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
smencikk
10 stycznia 2013
NuTiiiiii: " W pewnym momencie, CR7 udający się na swoje miejsce przechodził za plecami siedzącego w niższym rzędzie Guardioli. Gwiazdor Realu dotknął ramienia byłego szkoleniowca Barcy i wyciągnął do niego rękę. Zaskakująca była reakcja Guardioli. Mężczyzna zmierzył piłkarza wzrokiem i... odwrócił głowę. Nie podał ręki na powitanie, kompletnie zignorował Cristiano Ronaldo. "
NuTiiiiii
10 stycznia 2013
Patrz kogo cytujesz.
Dziwnie to wygląda, może odebrać dwojako że trzyma krzesełko przy przechodzeniu czy coś...
No nic, jak się kogoś nie lubi to się z nim nie wita proste.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
smencikk
10 stycznia 2013
NuTiiiiii: Patrz kogo cytujesz.
Jezus Maria, przepraszam że uraziłem Waszą Wysokość
kzyhu
10 stycznia 2013
NuTiiiiii: No nic, jak się kogoś nie lubi to się z nim nie wita proste.
pierdzielicie Hipolicie, kultura nakazuje podanie ręki
thomas893
10 stycznia 2013
kzyhu
10 stycznia 2013
Konto usunięte: przepraszam że uraziłem Waszą Wysokość
NuTiiiiii
10 stycznia 2013
Konto usunięte: Jezus Maria, przepraszam że uraziłem Waszą Wysokość
Spoko bo później piszesz, że jadę Ci po Realku.
Konto usunięte: pierdzielicie Hipolicie, kultura nakazuje podanie ręki
Witasz się z kimś kogo nie lubisz? Bo ja nie.
NuTiiiiii
10 stycznia 2013
Heh, abc piłki.
Na Fifie i PES dołożyli takie szybkie klepanko jak się ciśnie napastnikiem w kierunku obrońców z włączonym speedem :D
kzyhu
10 stycznia 2013
NuTiiiiii: Witasz się z kimś kogo nie lubisz? Bo ja nie.
a czemu by nie ? rodzice mnie dobrze wychowali , zreszta co to do tego ma czy kogos sie lubi czy nie , ktos podaje mi reke na przywitanie to podaje mu swoją , zwykła zasada savoir-vivre
smencikk
10 stycznia 2013
NuTiiiiii: Spoko bo później piszesz, że jadę Ci po Realku.
Skończ to swoje kolejne pitolenie zanim zaczniesz.