Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 47 z 65
Hmm.. ja mam pomysł na konkurs, ale nie wiem czy się nada o.O
Np. można ubrać swój avatar lub pokój przystroić w pasujące do siebie elementy (np. ustawić same meble do salonu , lub kolorystycznie dobrać , lub tematycznie - w przypadku pokoju . a w przypadku avatara - jednokolorowe ubranie , tematyczne ubranie , ubranie z jednej serii ) i dobrać do tego jeden (lub więcej) nie pasujących elementów . Zadanie polegałoby na to, że pierwsze trzy osoby które odgadną i napiszą na PW dostaną jakąś nagrodę. inne mogą dostać nagrodę pocieszenia.:)
ZabiliMiPsa ok, ok. Nie przeczytałam waszej wcześniejszej wymiany zdań, co przyczyniło się do mylnej interpretacji kontekstu Twojej wypowiedzi ;)
Fajny pomysł Tawariel
Np. Wystylizuje ktoś pokój farmerski a w nim jasno nie pasujące: prysznic, kuchnia i szafka z książkami itp.
Fajne i nie dużo roboty
KoCham Was
Zabawa Tawariel [MÓJ STYL] byłaby jeszcze jeszcze fajniejsza, jakby kilka osób wystylizowało się, np: ZabiliMiPsa- sypialnia, stvn "SALON_", FENOMENKA "HOLL" itp.
Każdy sobie wybierze dla siebie odpowiedni pokój/styl, mogą się powtarzać.
Tawariel prowadzi
Poznamy się też lepiej
KoCham Was
Ja bym zrobił prosty event hip-hop gdzie ludzie ubierają avtary w jakieś h-h ciuchy i zrobić głosowanie na najlepszy ubiór najfajniejszy dostanie 100c i 100 f ;)
Z "okazji", powodu, że została dodana nowa gra (3 tyg. temu )
Można zorganizować konkurs, tydzień ze Smudoku . Najlepsze wyniki
będą nagradzane zrobi się tabele punktową (ale to już do omówienia na PW z Fenomenką). Trzeba zrobić screena swojego wyniku i dodać do specjalnego albumu.
Odsyłam osoby, które chcą zorganizować konkursy na catwalku do plotkar :-)
Podoba mi się niania Afery, fryzura może ruszać 4 lub 5 czerwca, Przeciwieństwa planowane są na 18.06, pamiętam o propozycjach odnośnie do zwierząt interaktywnych.
Pomysł Tawariel o niepasującej rzeczy do całości: super.
ale rozumiem, że to ja musiałabym zorganizować na blogu, bo zwycięża osoba, która wyłapie wszystkie niepasujące szczegóły a nie osoba ze screena...