Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 45 z 65
Konkurs Kapela
Zasady: trzeba znalezc 2-5 osob i zlozyc kapele bo sa np rozne stroje i style
Do tego trzeba kupic instrumenty jak perkusja lub gitara i przy nich byc ,potem trzeba zrobic ffote w albumie Kapela
i miejsce 500fp i Sauna dla kazdego z kapeli
ii miejsce 350fp i Tort weselny dla kazdego z kapeli
iii miejsce 200fp i Zolta orhidea dla kazdego
I co ma nam przynieść ten konkurs i o jakiej tematyce
zrobić zdjęcie ludziom i nagroda? :-) Może konkurs, aby nie wydawać
zbytnio kasy :>
Suuuuper pomysł z tymi kapelami.
Ekstra
majchel20 ma już doświadczenie z konkursem "bliźniaki", ten w podobnej konwencji.
Fajnie.
KoCham Was
Dodana została gra "smudoku" już 2 tygodnie temu chyba;-) i można by zorganizować konkurs! "Magiczne 3 dni z grą Smudoku" będzie podana tabela punktowa
i trzeba zrobić zdjęcie swojego wyniku i dodać do specjalnego
albumu :-)
Ja mam pomysł na konkurs podobny do "Dwóch królestw" stvn'a.
Nazwa: ANIOŁY I DEMONY
Zasady: Zawodnik kupuje parę skrzydeł (wybiera jedną z niżej przedstawionych). W ten sposób staje się członkiem jednej z drużyn.
Stroje:
Anioły:
-dla pań:
-dla panów:
Demony:
-dla pań:
-dla panów:
(ze względu na utrudniony dostęp do białych skrzydeł dla panów dopuściłam, dostępne dla osób z każdym poziomem, skrzydła niebieskie)
Rozgrywka: W sobotę 21.05.11. o godz. 20.00 zawodnicy ubrani w wybrane skrzydła stawiają się na wybiegu w pokoju Catwalk. Anioły na lewo, demony na prawo.
Nagrody: Drużyna, w której zawodników będzie więcej wygrywa. Każdy członek drużyny otrzymuje 500 fame points i [zależnie, która drużyna zwycięży] małego aniołka lub małego diabełka.
Z konkursów, które rzuciły mi się w oczy:
Konkurs na wierszyk z okazji Dnia Matki> biorę
(sugeruję, że najlepsze zostaną opublikowane na blogu a autorzy dostaną duże serducho)
PasPourVous, zwierzaki interaktywne> bardzo fajny pomysł.
Ze względu na to, że niedługo będziemy przeprowadzać konkurs na podobnych zasadach, ale związanych z odznakami, wolę zaczekać do następnego miesiąca, jeśli się nie obrazisz T_T
ZabiliMiPsa, pod koniec maja można ruszyć z fryzurą na manekinie.
Quizy - zawsze i wszędzie. Najłatwiejsze do przeprowadzenia, choć wymagają trochę wysiłku> ułożenie pytań. Można je po prostu wysyłać do mnie na pw na Fotka a ja zatwierdzę kiedy można taki quiz przeprowadzić.
majchel20> flora i fauna ciekawe, ale odpocznijmy jeszcze od konkursu 4 pory roku.
Radzę już konsultować to z Plotkarami, bo to w końcu pokaz na catwalku!
zuza650, bardzo fajny pomysł, może pod koniec przyszłego tygodnia?