Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

majchel20
majchel20
  15 maja 2011

Konkurs Kapela
Zasady: trzeba znalezc 2-5 osob i zlozyc kapele bo sa np rozne stroje i style
Do tego trzeba kupic instrumenty jak perkusja lub gitara i przy nich byc ,potem trzeba zrobic ffote w albumie Kapela

i miejsce 500fp i Sauna dla kazdego z kapeli
ii miejsce 350fp i Tort weselny dla kazdego z kapeli
iii miejsce 200fp i Zolta orhidea dla kazdego

majchel20
majchel20
  15 maja 2011

by wypadalo rzeby instrumenty byly kupione

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  15 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Konkurs Kapela Zasady: trzeba znalezc 2-5 osob i zlozyc kapele bo sa np rozne stroje i style Do tego trzeba kupic instrumenty jak perkusja lub gitara i przy nich byc ,potem trzeba zrobic ffote w albumie Kapela i miejsce 500fp i Sauna dla kazdego z kapeli ii miejsce 350fp i Tort weselny dla kazdego z kapeli iii miejsce 200fp i Zolta orhidea dla kazdego

I co ma nam przynieść ten konkurs i o jakiej tematyce
zrobić zdjęcie ludziom i nagroda? :-) Może konkurs, aby nie wydawać
zbytnio kasy :>
stvn
stvn
  15 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może konkurs, aby nie wydawać zbytnio kasy :>

No ale pomysł musi być.
Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  16 maja 2011

Suuuuper pomysł z tymi kapelami.
Ekstra :mrgreen:
majchel20 ma już doświadczenie z konkursem "bliźniaki", ten w podobnej konwencji.
Fajnie.

KoCham Was

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  16 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Majchel żeby* Kiedy ty się nauczysz? :-/
Dodatnio KONKURS NA KTÓRY NIE TRZEBA
WYDAWAĆ KASY, bo są teraz takie na które trzeba:
zwierzak,ubranie dla zwierzaka, ubranie dla nas
(4 pory roku, lata 50-te) żeby każdy
miał równe szanse :-P ale majchel idziesz w dobrym
kierunku.
ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  16 maja 2011

Dodana została gra "smudoku" już 2 tygodnie temu chyba;-) i można by zorganizować konkurs! "Magiczne 3 dni z grą Smudoku" będzie podana tabela punktowa
i trzeba zrobić zdjęcie swojego wyniku i dodać do specjalnego
albumu :-)

majchel20
majchel20
  16 maja 2011

i co z tego ;D?

majchel20
majchel20
  16 maja 2011

i co z tego popatrz na siebie kogo byl konkurs bialó czerwoni?

majchel20
majchel20
  16 maja 2011

niemoge raz z takim czymś

zuza650
zuza650
  16 maja 2011

Ja mam pomysł na konkurs podobny do "Dwóch królestw" stvn'a.
Nazwa: ANIOŁY I DEMONY
Zasady: Zawodnik kupuje parę skrzydeł (wybiera jedną z niżej przedstawionych). W ten sposób staje się członkiem jednej z drużyn.
Stroje:
Anioły:
-dla pań:

-dla panów:

Demony:
-dla pań:

-dla panów:

(ze względu na utrudniony dostęp do białych skrzydeł dla panów dopuściłam, dostępne dla osób z każdym poziomem, skrzydła niebieskie)
Rozgrywka: W sobotę 21.05.11. o godz. 20.00 zawodnicy ubrani w wybrane skrzydła stawiają się na wybiegu w pokoju Catwalk. Anioły na lewo, demony na prawo.
Nagrody: Drużyna, w której zawodników będzie więcej wygrywa. Każdy członek drużyny otrzymuje 500 fame points i [zależnie, która drużyna zwycięży] małego aniołka lub małego diabełka.

zuza650
zuza650
  16 maja 2011

Fajnie byłoby, gdyby zawodnicy również ubrali się kolorystycznie do swoich skrzydełek ;-)

Fenomenka
Fenomenka
  16 maja 2011

Z konkursów, które rzuciły mi się w oczy:

Konkurs na wierszyk z okazji Dnia Matki> biorę
(sugeruję, że najlepsze zostaną opublikowane na blogu a autorzy dostaną duże serducho)

PasPourVous, zwierzaki interaktywne> bardzo fajny pomysł.
Ze względu na to, że niedługo będziemy przeprowadzać konkurs na podobnych zasadach, ale związanych z odznakami, wolę zaczekać do następnego miesiąca, jeśli się nie obrazisz T_T

ZabiliMiPsa, pod koniec maja można ruszyć z fryzurą na manekinie.

Quizy - zawsze i wszędzie. Najłatwiejsze do przeprowadzenia, choć wymagają trochę wysiłku> ułożenie pytań. Można je po prostu wysyłać do mnie na pw na Fotka a ja zatwierdzę kiedy można taki quiz przeprowadzić.

majchel20> flora i fauna ciekawe, ale odpocznijmy jeszcze od konkursu 4 pory roku.
Radzę już konsultować to z Plotkarami, bo to w końcu pokaz na catwalku!

zuza650, bardzo fajny pomysł, może pod koniec przyszłego tygodnia?

zuza650
zuza650
  16 maja 2011

mi pasuje ;-) teraz trzeba opracować wpis na blogu.

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  16 maja 2011

OOO :-) Mi pasuje:>

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.