Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 50 z 65
ja mam pomysł na zrobienie lub narysowanie maskotki mf np. taka jaka ja zrobiłam
3 osoby które prześlą najfajniejszy pomysł otrzymują jedna dowolna rzecz ze sklepiku + 100 fame points
Kicz!
Przebranie swojego awatara w w ogóle nie pasujące do siebie rzeczy. Osoby robią screena i dodają do specjalnego albumu później na catwalk odbędzie się finał.
I miejsce 400 Fame Points + złoty pierścień z szafirem (dla mężczyzny), rubinowy pierścień z diamentową obręczą (dla kobiety) + żabia królowa
II miejsce 300 Fame points + złoty naszyjnik ze znaczkiem dolara (dla mężczyzny), kolczyki z onyksowym klejnotem (dla kobiety) + biały kwiat w kształcie gwiazdy
III miejsce 200 Fame Points + bransoleta ze złotą klamrą (dla mężczyzny), + bransoleta wykonana z onyksowych paciorków + różowe przyjaźni "s" fioletowe
(można też zrobić wyróżnienie za 100 Fame Points)
Konkurs
"Moja ulubiona gwiazda"
Przebranie swojego awatara za "gwiazdę" np. Lady Gagę.
Trzeba wybrać sobie jakąś gwiazdę i przebrać za nią awatara
sławna osoba dowolna (do wybory przez uczestników)
I miejsce 450 Fame Points + Benek
II miejsce 350 Fame Points + Toni
III miejsce 250 Fame Points + Feliks
Mila0Loff wątpię, że przejdzie konkurs na jakąś maskotkę z inernetu?
Były juz konkursy na
koszulke miasta fotki - nie przeszlo
hymn miasta fotki - nie przeszlo
logo miasta fotki - nie przeszlo
: P
Zgadza się.
a po za tym już mamy maskotkę :>>>
Wielokrotnie tych Panów wykorzystują w różnych screenach
KoCham Was
KOnkurs
'zgadnij kto to'
Dałabym zdjęcie gwiazdy mało znanej.
Nie podałabym płci wieku po prostu nic.
Trudnosc w konursie poległaby na tym ze ta osoba jest mało znana ;-) więc cieżko byłoby ją znaleść.
1 miejsce 550 FP + Pokój imprezowy + kurczak punk
2 miejsce 450 FP + Studio nagrań + kurczak luzak
3 miejsce 350 FP + Kurczak Emo