Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  8 maja 2011

Już Nie Długo Jest Dzień Matki ;)
Może Taki Konkurs?
Na Najlepszy Wiersz Na Dzień Matki (wymyślone wiersz)
nagrody omowie potem

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  8 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już Nie Długo Jest Dzień Matki ;) Może Taki Konkurs? Na Najlepszy Wiersz Na Dzień Matki (wymyślone wiersz) nagrody omowie potem

26 maj - 3 tygodnie :D
ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  8 maja 2011

Konkurs na zrobienie koszulki MF! Będzie podany szablon a na niego trzeba wkleić różne zdjęcia itd. :)
Nagrody:
I miejsce 900 Fame Points + panda Nanami
II miejsce 800 Fame Points + koń Pablo
III miejsce 700 Fame Points + pies Happy
Przykład koszulki: http://w.fotka.pl/667216d48b.jpg

stvn
stvn
  8 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już Nie Długo Jest Dzień Matki ;) Może Taki Konkurs? Na Najlepszy Wiersz Na Dzień Matki (wymyślone wiersz)

Jestem za. Dobry pomysł. Taka odmiana.
xMaalinowax3
xMaalinowax3
  8 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem za. Dobry pomysł. Taka odmiana.

ja też jestem za :) ciekawy pomysł :)
stvn
stvn
  8 maja 2011

A ja powiem jedno. Gdybym był Fenomenką i miałbym się przedzierać przez ten cały postonabijający spam, żeby przejrzeć propozycje konkursów, to by mi się odechciało w ogóle wchodzić w ten temat!

majchel20
majchel20
  9 maja 2011

ciekawe kiedy fenomenka zrobi lektora

grzesiekxxxddd
grzesiekxxxddd
  10 maja 2011

PRZYPOMNIENIE O KONKURSIE Witam Zapraszamy was z xMaalinowax3 do konkursu
Twój najukochańszy pupil z mf
Konkurs polegał by na tym
ci co by wzieli udziału w konkursie musieli by zrobić screna ze swoim ukochanym pupilem czyli psem,kotem,niedźwiedziem itd tylko żeby pupile byli prawie podobni do stylu właściciela oraz w pokojó podobnym do stylu zwierzaka
NAGRODY
1 MIEJSCE 400 FAME POINTS ORAZ ZWIERZAK INTERAKTYWNY (PIESEK)
2 MIEJSCE 300 FAME POINTS ORAZ ZWIERZAK DO KLIKANIA DINOZAUR
3 MIEJSCE 200 FAME POINTS ORAZ KWIATEK DO KLIKANIA

Ainess
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Ainess
  10 maja 2011
U nas w sklepiku mamy ok 194 (jak nie wiecej) zwierzaków interaktywnych do głaskania , można by zorganizować konkurs na KOLEKCJONERA . Osoba , która posiada najwięcej zwierzaków na MF ( po jednym z każdego ) wygłaskane lub w trakcie . : ]
ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  10 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas w sklepiku mamy ok 194 (jak nie wiecej) zwierzaków interaktywnych do głaskania , można by zorganizować konkurs na KOLEKCJONERA . Osoba , która posiada najwięcej zwierzaków na MF ( po jednym z każdego ) wygłaskane lub w trakcie .

Kolejny konkurs na który trzeba wydawać kase :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Twój najukochańszy pupil z mf

Konkurs z przebieraniem już jest przejada się
i kolejny konkurs w którym udział może brać 50% osób
niektórzy nie mają zwierzaka i nie chcą wydawać na niego kasy bo i tak nie wiadomo
czy wygrają :haft:
Może by jakiś konkurs żeby KAŻDY MIAŁ RÓWNE SZANSE :-)
majchel20
majchel20
  10 maja 2011

ciekawe kiedy Fenomenka sprawdzi nasze prace?

Ainess
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 11
Ainess
  10 maja 2011
Są osoby , które mają już zakupioną dużą ilość zwierzaków , więc to nic takiego ..
Większość woli wydawać na zwierzaki ( chętnie je zakupują ) niż na ubrania czy coś innego : ]

Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy nie mają zwierzaka

Jakby tak spojrzeć to większość ludzi z mf ma zwierzaka
,
stvn
stvn
  10 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoba , która posiada najwięcej zwierzaków na MF ( po jednym z każdego ) wygłaskane lub w trakcie .

No to lewusy się wezmą do roboty!:rotfl:
xXAnotherGirlXx
xXAnotherGirlXx
  10 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas w sklepiku mamy ok 194 (jak nie wiecej) zwierzaków interaktywnych do głaskania , można by zorganizować konkurs na KOLEKCJONERA . Osoba , która posiada najwięcej zwierzaków na MF ( po jednym z każdego ) wygłaskane lub w trakcie . : ]

Ciekawy konkurs i fajny pomysł :d , można zorgaznizować :d
Jest na pewno wiele osób , które mają dużo zwierzaków interaktywnych . : ]
xMaalinowax3
xMaalinowax3
  10 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może by jakiś konkurs żeby KAŻDY MIAŁ RÓWNE SZANSE :-)

hmm..:) jak dla mnie wiekszosc ma te zwierzaki :) a konkursy sa zawsze dla zainteresowanych...:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Konkurs z przebieraniem już jest przejada się

to jest bardziej pokaz mody dla zwierząt ogólnie :) a konkurs co pies musi się upodobnić do właściciela ( lub odwrotnie ;p ) to co innego :)
ale zawsze można coś innego wymyślić lub przeprowadzić w późniejszym terminie:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.