Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  30 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a to konkurs mam talent że na nie? a pisało wyraźnie ,,Bombonierka z pomysłami,, a nie ,,Bombonierka z konkursami,,

Tak Mam Talent :D
czytanie ze zrozumieniem się kłania przed Bombonierka z pomysłami jest wielkimi literami
"KONKURSY". :) pozdrawiam...
majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

o teraz juz widfze nieczytam tematów a wogóle omg ile stron

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

nie czekam na żadnego konkursu tylko na aktualizacje lektora!

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

i kiedy będzie całkiem otwarte zoo?

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

Konkurs na najlepsze bikini:Zasady

diewczyny zglaszaja mi sie na pw ja wybieram 10 z nich (decyduje kolejność podań) i to piewsza część.
Druga część polega na przyjście na plaże i pokazanie sie wybieram 3 z nich:

1 miejsce 500fp i możliwość kupuenia kostiumu kompielowego za darmo
2 miejsce 350fp
3 miejsce 200fp

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

w jury oczywiście będą chłopacy wybiore dwóch najsławniejszych moim zdaniem

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

lub tydzień z ciuchcią jak był z misiem

majchel20
majchel20
  30 kwietnia 2011

ale by musiał ktoś inny organizować,bo ja chce sobie wygrac w ciuchci np by stvn organizowal ten konkurs

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  30 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lub tydzień z ciuchcią jak był z misiem

rzygać mi się chce, przejada się.
majchel20
majchel20
  1 maja 2011

chodziło o grę Treasure Train

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  1 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chodziło o grę Treasure Train

WIEM! =.= ale ciągle z tymi grami nie dziękuję. Rozstrzygany jest nadal konkurs tydzień z taką grą (już nie pamiętam jaką).o.O więc PRZEJADA SIĘ. :)
ZaciagamSieToba
ZaciagamSieToba
  1 maja 2011

ja proponuje konkurs rozmieszczenie po całym mieście fotki jakieś powiedzmy koło 30-50 obiektów, za każdy znaleziony można przyznawać komuś po 5 Fame Points, a 5 lub 10 osób które znajdą to w najkrótszym czasie można nagrodzić jakimiś specjalnymi nagrodami :P

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  1 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja proponuje konkurs rozmieszczenie po całym mieście fotki jakieś powiedzmy koło 30-50 obiektów, za każdy znaleziony można przyznawać komuś po 5 Fame Points, a 5 lub 10 osób które znajdą to w najkrótszym czasie można nagrodzić jakimiś specjalnymi nagrodami :P

JEZU AŻ 30 - ŁATWIZNA W KAŻDYM POKOJU BĘDZIE:D YEAH! WYGRAŁEM :)
xMaalinowax3
xMaalinowax3
  1 maja 2011

hmm...jak widzę jak niektóre osoby popełniają dużo błędów ort. w pisowni..to nasuwa mi się myśl, aby zrobić konkurs na mistrza ortografii . : ))

Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  2 maja 2011

Word-a itp. edytory ze słownikiem każdy ma

KoCham Was

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.