Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 39 z 65
Konkurs na najlepsze bikini:Zasady
diewczyny zglaszaja mi sie na pw ja wybieram 10 z nich (decyduje kolejność podań) i to piewsza część.
Druga część polega na przyjście na plaże i pokazanie sie wybieram 3 z nich:
1 miejsce 500fp i możliwość kupuenia kostiumu kompielowego za darmo
2 miejsce 350fp
3 miejsce 200fp
ale by musiał ktoś inny organizować,bo ja chce sobie wygrac w ciuchci np by stvn organizowal ten konkurs
ja proponuje konkurs rozmieszczenie po całym mieście fotki jakieś powiedzmy koło 30-50 obiektów, za każdy znaleziony można przyznawać komuś po 5 Fame Points, a 5 lub 10 osób które znajdą to w najkrótszym czasie można nagrodzić jakimiś specjalnymi nagrodami :P
JEZU AŻ 30 - ŁATWIZNA W KAŻDYM POKOJU BĘDZIE:D YEAH! WYGRAŁEM :)
hmm...jak widzę jak niektóre osoby popełniają dużo błędów ort. w pisowni..to nasuwa mi się myśl, aby zrobić konkurs na mistrza ortografii . : ))