Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 35 z 65
mam pomysł że każdy będzie miał swoja dobrana pare za mnie . A potem będą musieli dopasowac do sb stroje najciekawsze i najładniejsze dostaną miejsca 1 miejsce 1000 fame points 2 miejsce 800 fame points a 3 miejsce 600 fame points . i do każdego bieżącego w udziału konkursie dostana odznake VIP na tydzień. a jak ktos bedzie miał miejsca 1 2 czy 3 to dostanie VipA na 4 tygodnie. :) do kazdego jeszcze niespodzianka:)
ok, podsumowanie przedwielkanocne:
lpuciowa - quizy zawsze i wszędzie. Proszę po prostu podawać mi datę na pw oraz tematykę. Na czym polegałby wieczór z operą?
AquaVidax3 - czekam na realizację sław MF, ale w formie tablic w wybranym prze Ciebie pokoju w MF
Tawariel - odznaki są ok, proszę wybrać datę realizacji :-)
Jestem także za pokojem europejskim. Możemy go połączyć z jakimś quizem.
PasPourVous - pupile i ich ubrania - ok w maju
ZabiliMiPsa - wiele pomysłów fajnych, teraz obstawiam ubranie wirtualnej postaci na gwiazdę. Możesz dogadać się z XxNieidealnaOlaxX, bo ona potem zgłosiła coś podobnego.
Afera - rozumiem, że quiz familijny na razie odpada. Obstawiamy Lany Poniedziałek
Galerię "Komiks MF" da się zorganizować. Jeśli ktoś chce wieczór w kinie zorganizować zawsze możemy to zareklamować na blogu, chyba że chcecie wątek na to na forum?
xXAnotherGirlXx - pomysł na pw w MF: ubranie avatara na 4 pory roku: ok
xMalinowa - przeciwieństwa są ok, ale poczekajmy jeszcze trochę i odpocznijmy od konkursu na bliźniaki
MilutkiPatryk - masz zielone światło na tydzień ze SmeekiXchange tylko sprawdzę co tam konkretnie napisałeś na blogu.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam!
Hejka. Będziecie widzieć co jest w Stream zawodników. Masakraaaa.
Z tamtąd będzie się brać, kto najlepszy. chodzi o szaleństwo takie.
Wyniki konkursu będą zamknięte w zawiasach...między moimi postami (wpisami) w Stream zawodników (już mam 9osób chętnych co się wpisały pod blogiem).
Konkurs do południa w Lany Poniedziałek. Wieczorem gala...wyniki :p
Do 14:00.
KoCham Was