Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

XxNieidealnaOlaxX
XxNieidealnaOlaxX
  15 kwietnia 2011

Ja proponuję konkurs: Niech avatar sławny się stanie i za gwiazdę się przebierze.
Zauważyłam, że jest dużo ciuchów, dzięki którym można stworzyć gwiazdy takie jak: Ke$ha, Lady Gaga czy Katy Perry :)
Tyle ja :) Dziękuję za uwagę :P

Afera74
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 16
Afera74
  16 kwietnia 2011

aaa ewentualnie można się też przebrać za KocicaDemon... jak widzę z twojej miniaturki
Pozdrówka

KoCham Was

stvn
stvn
  16 kwietnia 2011

Cóż za spostrzeżenie!:ninja: Brawo!:brawo:

majchel20
majchel20
  16 kwietnia 2011

Może utworzycie takie coś jak club książki.Będą tam się zbierali ludzie zaproszeni i będą dyskutowali o książce jak np.Harry Potter.Fajnie by było takie coś utworzyć i też może być club filmów i się też będzie dyskutował o filmach jak:Wybuchowa para.A ten kto utworzy club książki musi się zgłosić do np.do mnie.

majchel20
majchel20
  16 kwietnia 2011

To tak jak z op.trzeba mieć zezwolenie

stvn
stvn
  16 kwietnia 2011

Dobrze, majchel20, masz głowę z pomysłami i dzielisz się tym, tylko jedna prośba, pisz w osobnym temacie, tutaj tylko o konkursach.

Afera74
Afera74
  16 kwietnia 2011

[KONKURS] ŚMIGUS
1. Zawodnicy sie ubierają w zodiak koszulki (powód niżej).
2. Cały poniedziałek walą deszczem w innych, zwracają uwagę i starają się przeżyć bez blokad i wywalonka. Nadmierne skargi to dyskwalifikacja.
3. Dają swoje wyniki pod blogiem w pierwszy dzień świąt.
4. Sprawdza się zlicza je z Stream, tu będzie widać czy walił w kogoś z "zzzzzz".(rada usuń wpisy o grach i przegranych itp żenady... :P )

5. Nagroda między innymi "osobisty miłosny horoskop"

Koszulki po to by zwracać uwagę i dla ułatwienia astroloszkom naszym.
Już lukam która zdlna by była do wystawienia takiego horoskopu.

KoCham Was

stvn
stvn
  16 kwietnia 2011

Nagrody muszą być zachętą do wzięcia udziału w konkursie. Horoskop miłosny to za mało.:) Co kryje się pod "między innymi"? FP?

Afera74
Afera74
  16 kwietnia 2011

To "między innym"i to pikuś, jakieś interaktywne i FP jak zwykle i nie dla każdego te nagrody, są aż tak atrakcyjne.
Ja sprawdzę, czy się da łatwo duże ilości ze Stream zliczać
I łapie astrolożki i inne zdolne do horoskopów.

KoCham Was

xMaalinowax3
xMaalinowax3
  16 kwietnia 2011

wow :) fajny ten konkurs :)
Aferka masz racje..te fp już nie są takie atrakcyjne :)
jeśli chodzi o ten horoskop miłosny to dla mnie super pomysł w sensie nagroda :)
można jeszcze jakieś serce do klikania dołożyć aby pasowało do horoskopu :)

Afera74
Afera74
  16 kwietnia 2011

W Stream można zliczyć tylko czyjeś interakcje do tej osoby !!!
Zmiana. Niestety wolałam nie.
Inni walą w tę osobę, ale... ale liczy się ilość osób walących (deszczem), nie ilość samego walenia.
Będą niegrzeczni by prowokować?
Porobią imprezy?
ok... ok. Może być

KoCham Was

xMaalinowax3
xMaalinowax3
  16 kwietnia 2011

a mi chodzi po głowie taki konkurs " Przeciwieństwa " mógłby się nazywać..
chodzi o to, że ubieramy nasze avatary w taki sposób aby były one do siebie przeciwne:
np. 1 avatar to byłaby dziewczyna, ciemna karnacja, czarne włosy, czarne ubrania itp.
2 avatar byłby to chłopak, jasna karnacja,jasne włosy, białe ubrania itp.
zdj. oddawało by się w galerii..plotlary moglby oceniac prace..
a jeśli chodzi o nagrody to może coś innego tzn. jakieś ubranie, fryzura czy coś.
lub status vip - a na jakiś czas..

stvn
stvn
  16 kwietnia 2011
Afera74
Afera74: Inni walą w tę osobę, ale... ale liczy się ilość osób walących (deszczem), nie ilość samego walenia.

Trochę trudne do sprawdzania, bo jak ktoś dostanie powiedzmy 40x deszczem, z czego za 23 razem i 38 razem od tej samej osoby, to wyłapie się to? Trzeba by spisywać nicki każdej osoby, która rzuciła deszczem w daną osobę. A jeśli takich osób dostających deszczem będzie 30?
majchel20
majchel20
  16 kwietnia 2011

mam konkurs taki taki fajny dla chłopaków i śmieszny ale się wstydzę go powiedzieć oki no to już powiem:ale dopiero potem

majchel20
majchel20
  16 kwietnia 2011

bo jest zboczony i chłópacy ,mogą wlepiać gały:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.