Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 34 z 65
Zawodnicy zgłoszą swój wynik i sprawdzi się tylko finalistów, nie 30-osób.
Konkurs na najbardziej olaną osobę.
KoCham Was
Konkursy nadal aktualne ;)) :
Konkurs na hymn Miasta Fotki (nie wiem czy już byłtaki konkurs)
Osoby wy wysyłały na email lub w komentarzach pomysły i tekst hymnu Miasta Fotki
Nagrody :
I miejsce 500 Fame Points + żyrafa
II miejsce 400 Fame Points + kot murek
III miejsce 300 Fame Points + kaktus
Konkurs "Zakochani w Paryżu"
Trzeba się przebrać w najlepszy i najbardziej elegancki strój wieczorowy
konkurs odbywałby się na Targowisku (:
Nagrody :
I miejsce 400 Fame Points
II miejsce 300 Fame Points
III miejsce 100 Fame Points
Tytuł konkursu : "Zwierzę jako człowiek"
*Konkurs polega na przebranie się jak najbardziej za zwierzę (w jakieś zwierzęce ciuchy, np. założyć bluzkę i spodnie w centki). Konkurs odbywałby się na Targowisku, w jury byłbym ja:).
Nagrody :
I miejsce - 300 Fame Points i żyrafa (do klikania).
II miejsce - 200 Fame Points
III miejsce - 100 Fame Point
oraz dwa wyróżnienia po 50 Fame Points
Konkurs na ubranie wirtualnej postaci w MF na gwiazdę (jaką kolwiek, np. na Lady Gagę). Konkurs rozstrzygał by się na Targowisku.
Nagrody :
I miejsce 300 Fame Points
II miejsce 200 Fame Points
[color=violet]Konkurs Top Madl. Przebranie się najśmieszniej i najdziwaczniej, dobrać ciuchy które w ogóle do siebie nie pasują :). Konkurs odbywał by się na Targowisku :
Nagrody ;
I miejsce 300 Fame Points + palma
II miejsce 200 Fame Points
Konkurs na najlepiej stworzoną fryzurę (na manekinie)
Nagrody :
I miejsce 500 Fame Points + żyrafa
II miejsce 400 Fame Points + kaktus
III miejsce 300 Fame Points
Rewelacja [KONKURS] HYMN ZabiliMiPsa i Top Madl (pamiętamy KICZ) rewelacja.
Mój ten [KONKURS] Olany
Jak czujesz się olany, to dąż w tym do perfekcji
Zaczynam i kończę konkurs postem w Stream zawodników
KoCham Was
hymn nie nieumiem pisać hymnów jedynie mi przychodzi taki tralalalalalalallala miasto fotki jest fajne tralalalalalalallala :DDDD
jutro Fenomen powie kto będzie miał konkurs a o ten chodziło to niemam czasu nadal objaśniać bo to jest skomplikowany
Przyznajmy to otwarcie - z tego tematu zrobiliśmy jeden wielki bałagan! A Fenomenka ma z tego wybierać propozycje konkursów. Przebicie się przez 10 stron pisania o niczym, nie wywoła raczej uśmiechu na jej twarzy.
[quote=stvn]Afera74... ale liczy się ilość osób walących (deszczem), nie ilość samego walenia.
Trochę trudne do sprawdzania, bo jak ktoś dostanie powiedzmy 40x deszczem, z czego za 23 razem i 38 razem od tej samej osoby, to wyłapie się to? Trzeba by spisywać nicki każdej osoby, która rzuciła deszczem w daną osobę. A jeśli takich osób dostających deszczem będzie 30?
Wzięłam to pod uwagę parę dni temu... Pozdro. dzięki za uwagę
KoCham Was