Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
lista tematów
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 28 z 65
Fenomenka:
rozumiem, że należałoby umieścić ss przedstawiający avatara ubranego na żółto w żółtym pokoju w galerii zdjęć?
- tak :) właśnie tak :)
Fenomenka:
Proponuję następujący rozkład fps; 500, 350, 200, można jakiś medalik dorzucić i zwierzaki albo żółte, albo kurczakowe do klikania ;-)
- pewnie :) w końcu to święta więc można troszkę zaszaleć ;-)
FAMILIADA. Starcie trojaczków.
Dzisiaj się zdziwiłam. Spacerują różne ciekawe trojaczki (tak samo ubrane awatary) po Mieście Fotki. To jakaś nowa moda? Ciekawe. Przyjemne. Chętni na trojaczki są.
Z tym pokojem quiz trochę problematyczne. Rzecz w przemyśleniu.
KoCham Was
A więc tak... :)
Konkurs można by nazwać "Złoty Mistrz"
Moja początkowa koncepcja polegała na tym, aby w ustalonym dniu o ustalonej godzinie chętni zebrali się w Catwalk na wybiegu i np. ja sprawdzałabym profile chętnych i liczyłabym ilość ich złotych odznaczeń. Po przemyśleniach stwierdziłam, że ten pomysł może nie wypalić (inni, niebiorący udziału w konkursie, mogliby przeszkadzać; niechcący mogłabym kogoś pominąć), a więc wpadłam na pomysł, że w Grupie Miasta Fotki stworzyłoby się album "Złoty Mistrz" gdzie wrzucałoby się screeny wszystkich odznaczeń.
Przykładowy screen:
(żeby było widać dane użytkownika (nick) oraz wszystkie odznaczenia)
Nagrody:
I Miejsce (osoba z największą liczbą złotych odznaczeń) : 500fp + jakieś zwierze do klikania
II Miejsce : 350fp
III Miejsce : 200fp
Które odznaki można sztucznie nabijać? Wszystkie? Chyba nie wszystkie. Te które można sztucznie nabijać (o ile takie istnieją) mogą nie być brane pod uwagę. :)
Konto usunięte: Nagrody:
I Miejsce (osoba z największą liczbą złotych odznaczeń) : 500fp + jakieś zwierze do klikania
II Miejsce : 350fp
III Miejsce : 200fp
Rozłożenie Fame Points ok, tylko nie podobają mi się nagrody dodatkowe. Skoro jest to dość dużej wagi konkurs (też dotyczący złota/srebra/brązu, bo przecież przez te 2 kolory trzeba się przebić, by mieć złoto) - proponował bym medale - odpowiednio - złoty/srebrny/brązowy.
Żartowaaaaałem. Wszystkie odznaki trzeba zdobywać ciężką pracą.