Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!
Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).
Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).
Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!
KONKURSY - bombonierka z pomysłami strona 26 z 65
*Konkurs polega na przebranie się jak najbardziej za zwierzę (w jakieś zwierzęce ciuchy, np. założyć bluzkę i spodnie w centki). Konkurs odbywałby się na Targowisku, w jury byłbym ja:).
Nagrody :
I miejsce - 300 Fame Points i żyrafa (do klikania).
II miejsce - 200 Fame Points
III miejsce - 100 Fame Point
oraz dwa wyróżnienia po 50 Fame Points
Konkurs na ubranie wirtualnej postaci w MF na gwiazdę (jaką kolwiek, np. na Lady Gagę). Konkurs rozstrzygał by się na Targowisku.
Nagrody :
I miejsce 300 Fame Points
II miejsce 250 Fame Points
III miejsce 150 Fame Points
Konkurs na najlepsze imię dla zwierzaka (Nie wiem czy był już taki konkurs jeżeli był to sorry). Osoby wymyślają najlepsze imię dla zwierzaka i propozycje imion piszą w komentarzach pod notką o tym konkursie.
Nagrody :
I miejsce 200 Fame Points
II miejsce 100 Fame Points
III miejsce 50 Fame Points
Konkurs na najlepiej wymyślone i narysowanie ubrania (do pomocy będzie służył manekin z MF mężczyzny lub kobiety jak coś to mogę takie manekiny załatwić). Osoba projektuje tylko 1 ciuch moga to być spodnie sukienka itd. I wysyła projekt na email lub linkuje i daje link do obrazka w komentarzach.
Nagrody :
I miejsce - 400 Fame Points + żyrafa (do klikania)
II miejsce - 325 Fame Points
III miejsce 225 Fame Points
ZabiliMiPsa Woow ile pomysłów... :) nawet niektóre fajne:)
konkurs " Zwierze jako człowiek " ciekawy :)
Mam jeszcze jeden pomysł :
Konkurs najlepszą wymyśloną i narysowaną graficznie (na manekinach które przygotuje) fryzurę:) Można używać dowolnych programów PS. gdyby ktoś nie wiedział jak mogę dać zdjęcie z przykładem ;)
I miejsce 400 Fame Points oraz struś
II miejsce 300 Fame Points oraz kotek murek
III miejsce 200 Fame Points oraz kaktus
Jaśniej?
KONKURS 1 pomysłodawczyni Aquavidax3 (tutaj str.25) "Sławy Miasta Fotki"
Łap Sławę
Uważam, że będzie zabawniej jak zamiast ss z profili, dać ss awatarów na żywo w Mieście Fotki w charakterystycznych sytuacjach/miejscach w gronie ich znajomych.
LUBIMY SIĘ ROZPOZNAWAĆ NA UJĘCIACH Z IMPREZ MF-u
Będzie wtedy po tych kilka powtarzających się osób na jednym ss.
Dokleić numerki koło postaci.
Liczy się dopasowanie nicka do postaci (numerka).
KONKURS 2 podobny do "Dwa królestwa" stvn
Konkurs z serii "Rozgrywki drużynowe"
Byłam na 100% pewna, że tutaj znajdę pomysłodawcę !!!!
Pomysł ten urodził się spontanicznie na Mieście Fotki.
FAMILIADA (nazwa: agulla175).
Na czym ma polegać?
1. Rekrutacja....wybieramy dwie najfajniejsze grupy trojaczków, albo nawet pięcioraczków. TROJACZKI, to awatary (ludziki) tak samo ubrane.
2. Wybrane trojaczki (pięcioraczki) zmierzą w quzie. Można tutaj wykorzystać pokój publiczny quizy. Tam pytania lecą na stałe. Która grupa zdobędzie najwięcej pkt. ta wygrywa.
3. Nagrody takie same dla wszystkich z tej grupy.
To byłoby na tyle wyjaśnień
Miłego dnia
KoCham Was