Fenomenka
Fenomenka
  17 stycznia 2011 (pierwszy post)

Jeśli macie pomysł na konkurs lub event, zcie się tutaj swoją wyobraźnią!

Jest to kontynuacja tematu z innego forum (http://www.fotka.pl/forum/miasto_fotki/5230,Konkursy_-_bombonier).

Jeśli po weryfikacji pomysł okaże się i ciekawy i wykonalny technicznie, chętnie zasponsoruję i nagrody i odznakę organizatora eventów i konkursów MF dla pomysłodawcy, który podejmie się wprowadzenia pomysłu w życie (mikrofonik).

Co kwartał będziemy weryfikować czy pomysłodawca nie spoczął na laurach i czy nadal zasługuje na taką odznakę!

stvn
stvn
  6 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I miejsce 300 Fame Points + palma II miejsce 200 Fame Points III miejsce 100 Fame Points

No teraz równo - 100, 200, 300.
ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011

Ps co do konkursów z fryzurami oraz z projektowaniem ubrać manekiny są gotowe:))

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  6 kwietnia 2011

Fenomenka Zaakceptowała ???
Jak Tak Ja Chętnie Wezmę Udział:)

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011

Wczoraj do 0:00 sprawdzałem Forum czy nie ma wyników czekam na nie z niepokojem ;D

Tawariel
Tawariel
  6 kwietnia 2011

Konkurs "Dzień Europejski"
Polegałby na udekorowaniu swojego pokoju w flagę, charakterystyczne przedmioty (w TV można by puścić hymn lub coś innego) dla wybranego Europejskiego państwa (np. Grecja: Flaga Grecji, Rzeźby, etc.).
I Miejsce : 300fp + złoty medal (lub jeśli można by stworzyć jakąś specjalną odznakę to takową odznakę)
II Miejsce : 200fp
III Miejsce : 100fp

Ale to tak za miesiąc początkiem maja ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Europy

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011

Konkurs na hymn Miasta Fotki (nie wiem czy już byłtaki konkurs)
Osoby wy wysyłały na email lub w komentarzach pomysły i tekst hymnu Miasta Fotki
Nagrody :
I miejsce 500 Fame Points + żyrafa
II miejsce 400 Fame Points + kot murek
III miejsce 300 Fame Points + kaktus

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011

Konkurs "Zakochani w Paryżu"
Trzeba się przebrać w najlepszy i najbardziej elegancki strój wieczorowy
konkurs odbywałby się na Targowisku (:
Nagrody :
I miejsce 400 Fame Points
II miejsce 300 Fame Points
III miejsce 100 Fame Points

Fenomenka
Fenomenka
  6 kwietnia 2011

pampapam! dziękuję za masę pomysłów :-) zebrało się już tego...

xMalinowax3: fajne :-) rozumiem, że należałoby umieścić ss przedstawiający avatara ubranego na żółto w żółtym pokoju w galerii zdjęć? Proponuję następujący rozkład fps; 500, 350, 200, można jakiś medalik dorzucić i zwierzaki albo żółte, albo kurczakowe do klikania ;-) poproszę o propozycję wpisu na blog na pw; data zapewne pasowałaby wielkanocna!

agulla175 - konkrety proszę (acz dobrze kombinujesz)

AquaVidax3 - czy to w formie galerii w grze? Kupuję! Przemyśl, czy nie wolisz sugestii Afery :-) poproszę o próbny wpis na blog na moje pw :-)

MilutkiPatryk - odetchnijmy jeszcze od Astro Shooter.

Tawariel - poproszę o więcej szczegółów co do pierwszego wpisu, a co do "Dnia Europejskiego" to pewnie pasowałby 5ty lub 9ty maj. Można powoli dopracowywać szczegóły.

Afera74 - pomysł z quizem w formie familiady jest ciekawy, tylko jak zmotywować tylu chętnych do wzięcia udziału? Trudno byłoby też zliczać punkty w sali z quizami. Chyba, żeby wymyślić specjalny na to quiz? Do przemyślenia.

ZabiliMiPsa - konkurs o tytule raczej "Człowiek jako zwierzę" jest fajny. Proponuję jednak nie robić więcej niż 2 konkursy na wybiegu na miesiąc, bo się po prostu przejedzą :-)
Konkurs "na gwiazdę" jest mój!!! T_T to ja wymyśliłam Kill Billa ! ;-) A tak na poważnie fajne, ale może w maju?
Najlepiej wymyślone ubrania lub fryzura - a po proszę zorganizować w nadchodzącym tygodniu :-) poproszę o propozycję wpisu na blog do mnie na pw :-)

Powodzenia!!!

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepiej wymyślone ubrania lub fryzura - a po proszę zorganizować w nadchodzącym tygodniu :-) poproszę o propozycję wpisu na blog do mnie na pw :-)

Czyli mój pomysł z tym projektowaniem zostanie zrealizowany :))?
MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  6 kwietnia 2011

;((
A Mój Nie!!!!!!!!!!
ŻAL!!!!!!!!!!!

MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  6 kwietnia 2011

Ja Już Miałem Przygotowane Wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja Już Miałem Przygotowane Wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też:)).
MilutkiPatryk
MilutkiPatryk
  6 kwietnia 2011

Ale Ja Byłem 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZabiliMiPsa
ZabiliMiPsa
  6 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Ja Byłem 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale może twój pomysł się nie spodobał ? Jeżeli chodzi o tą grę z automatami Astro itd. to się znudziło(:
Jaro199010
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Jaro199010
  6 kwietnia 2011

Dajcie spokój... Nie ważne czyj pomysł. Ważne to, aby był ciekawy i łatwy do zrealizowania.

XXX

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.