Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 82 z 256
ja obrazek opowiem pewnie w 4 zdaniach, jak dobrze pójdzie i dostanę łatwe pytania do niego to coś odburknę, negocjacje jakoś przeprowadzę, bo tam zawsze trzeba się nie zgadzać ;) relacjonowanie w sumie nie jest złe, najgorsze jest chyba uzyskiwanie informacji, ale 30 procent jakoś osiągnę
Konto usunięte: ja obrazek opowiem pewnie w 4 zdaniach, jak dobrze pójdzie i dostanę łatwe pytania do niego to coś odburknę, negocjacje jakoś przeprowadzę, bo tam zawsze trzeba się nie zgadzać ;) relacjonowanie w sumie nie jest złe, najgorsze jest chyba uzyskiwanie informacji, ale 30 procent jakoś osiągnę
obrazek jest przecież najprostszy. Nauczyć się całego planu i jedziesz
A ja tam lubię nawijać po niemiecku
Konto usunięte: nooo dobre
ja w stresie niestety nie jestem zbyt pomyslowa, zwlaszcza jak mam po angielsku gadac
ja na szczęście z tym problemu nie mam. Wcześniej się można 5 min zastanowić :) Ale mam problem z płynnym mówieniem zdań po niemiecku , muszę się chwilkę zastanowić żeby sensownie ułożyć zdanie
pytanie do tych którzy zdawali już mature ustną.
Kiedy sie dowiadujesz czy zdałeś?
czy po przepytaniu ostatniej osoby danego dnia czy jak?
A to prawda, że osoby z komisji pilnującej nas na maturze pisemnej powinny przez cały czas na tyłkach siedzieć? Bo dziś szanowny pan ciągle łaził po auli na której pisaliśmy, przechadzał się między ławkami, stukał bucikami, no myślałam że świra dostanę.