margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

pearl188
pearl188
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w różnych szkołach jest różnie, w mojej np. dopiero 13 bodajże się zaczynają wszelkie ustne matury.

u mnie 15 :wtf:
Jammi1990
Jammi1990
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a wyniki ustnej z polskiego od razu Ci podali czy musiałaś czekać?

musialam czekac, ale ja tam w miare krotko... niektorzy od 8 czekali do 13 na wyniki...
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mogliście tego nigdzie słyszeć.... Bo jeszcze nie było języków ustnych.

znajoma też miała już ustny angielski.

Konto usunięte
Konto usunięte: A obrazki są kolorowe, czy czarno białe?

podobno kolorowe.
hydeparkowy
hydeparkowy
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam z niemca liczę na najwięcej.

ja obrazek opowiem pewnie w 4 zdaniach, jak dobrze pójdzie i dostanę łatwe pytania do niego to coś odburknę, negocjacje jakoś przeprowadzę, bo tam zawsze trzeba się nie zgadzać ;) relacjonowanie w sumie nie jest złe, najgorsze jest chyba uzyskiwanie informacji, ale 30 procent jakoś osiągnę :ninja:
pearl188
pearl188
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja obrazek opowiem pewnie w 4 zdaniach, jak dobrze pójdzie i dostanę łatwe pytania do niego to coś odburknę, negocjacje jakoś przeprowadzę, bo tam zawsze trzeba się nie zgadzać ;) relacjonowanie w sumie nie jest złe, najgorsze jest chyba uzyskiwanie informacji, ale 30 procent jakoś osiągnę

obrazek jest przecież najprostszy. Nauczyć się całego planu i jedziesz :mrgreen:
A ja tam lubię nawijać po niemiecku :mrgreen:
Jammi1990
Jammi1990
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: obrazek jest przecież najprostszy.

jeszcze zalezy na jaki trafisz...
o porcelanie chinskiej bym nie umiala nic powiedziec o tez chyba bylo cos takiego:wtf:
pearl188
pearl188
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze zalezy na jaki trafisz... o porcelanie chinskiej bym nie umiala nic powiedziec o tez chyba bylo cos takiego

ja bym powiedziała że widzę dzbanek jakieś naczynie. ładne . wydaje mi się staromodne. Znajduję się w prawdopodobnie w muzeum. I juz masz punkty :D
Wymyślać można:)
Jammi1990
Jammi1990
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym powiedziała że widzę dzbanek jakieś naczynie. ładne . wydaje mi się staromodne. Znajduję się w prawdopodobnie w muzeum. I juz masz punkty :D Wymyślać można:)

nooo dobre:mrgreen:
ja w stresie niestety nie jestem zbyt pomyslowa, zwlaszcza jak mam po angielsku gadac
pearl188
pearl188
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nooo dobre ja w stresie niestety nie jestem zbyt pomyslowa, zwlaszcza jak mam po angielsku gadac

ja na szczęście z tym problemu nie mam. Wcześniej się można 5 min zastanowić :) Ale mam problem z płynnym mówieniem zdań po niemiecku , muszę się chwilkę zastanowić żeby sensownie ułożyć zdanie :mrgreen:
Jammi1990
Jammi1990
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wcześniej się można 5 min zastanowić :

podobno wystraczy tylko na przeczytanie pytan i punktow...

Konto usunięte
Konto usunięte: muszę się chwilkę zastanowić żeby sensownie ułożyć zdanie

ja tak samo:) nie umiem tak na zawolanie od razu sobie slowek przypomniec:woot:
AggUssIaaaa
AggUssIaaaa
  6 maja 2009

pytanie do tych którzy zdawali już mature ustną.
Kiedy sie dowiadujesz czy zdałeś?
czy po przepytaniu ostatniej osoby danego dnia czy jak?

Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy po przepytaniu ostatniej osoby danego dnia czy jak?

u mnie wywieszonejest, że wyniki mam o 20.30 tego samego dnia, co zdaje.
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  6 maja 2009

A to prawda, że osoby z komisji pilnującej nas na maturze pisemnej powinny przez cały czas na tyłkach siedzieć? Bo dziś szanowny pan ciągle łaził po auli na której pisaliśmy, przechadzał się między ławkami, stukał bucikami, no myślałam że świra dostanę.

Aniunia47
Aniunia47
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy po przepytaniu ostatniej osoby danego dnia czy jak?

po ok. 7 - 10 osobach naradzają sie i wzywają całą grupę do siebie i ogłaszają wyniki.. I wtedy nastepna grupa..

Mam jutro ustny angielski :boo: 3 majcie kciuki
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  6 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 majcie kciuki

będziemy trzymać :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.