Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 81 z 256
Konto usunięte: no ja tez tam myslalam ale to bylo duzo gorsze
uff ciesze sie ze mam to juz z glowy:)
ja w sumie ustnej z polskiego się aż tak bardzo nie obawiam, gdyż w komisji jest nauczycielka, którą dobrze znam, bo miałem z nią WOK w 3 klasie, więc powinno być w miarę luźno...
Gorzej, że muszę ustny niemiecki zdać ;/
Ale mam jeszcze sporo czasu.
Ja mam w piątek ustną, a najgorsze jest to, że jeszcze nie zacząłem się jej uczyć Troszku stresa łapię powoli
hehe a jeszcze lepsze ze to 90% miala kolezanka ktora z tego stresu calkiem zapomniala o czym miala mowic i nawijala praktycznie nie na temat
![:mrgreen:](/img/forum/em/mrgreen.gif)
ja mam angielski ustny we wtorek... podobno obrazki sa w tym roku okropne
![:and:](/img/forum/em/and.gif)
pol mojej klasy mialo dzisiaj ustny angielski.
z obrazkow jedna kolezanka miala np jakies kamienne kregi i mnichow ubranych na bialo z jakas choragwia czy cos w tym rodzaju, inna miala strajk na ulicy...
![:and:](/img/forum/em/and.gif)
Konto usunięte: Ja mam w piątek ustną, a najgorsze jest to, że jeszcze nie zacząłem się jej uczyć Troszku stresa łapię powoli
ja mam dopiero w kolejny piątek :)
ja tam będę tylko błagał żeby mi te 30 procent dali i z pocałowaniem w rękę wyjdę ;)
a wyniki ustnej z polskiego od razu Ci podali czy musiałaś czekać?
ty masz je kolorowe , komisja czarn-biale. Więc możesz kłamać w stosunku co do kolorów. Na 100% mówię prawdę.
Konto usunięte: pol mojej klasy mialo dzisiaj ustny angielski.
z obrazkow jedna kolezanka miala np jakies kamienne kregi i mnichow ubranych na bialo z jakas choragwia czy cos w tym rodzaju, inna miala strajk na ulicy... beznadzieja...
UU. to nie wiedziałam.
Masakra.
![:NIe:](/img/forum/em/nie.gif)