Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 79 z 256
Ja mam takie pytanie co do matury ustnej
Niby trzeba opowiadać na swój temat przez 15 minut. Ale jak np. skończy sie w 12 minut to co wtedy? są odejmowane jakieś punkty?
I jeszcze co do kartki z cytatami. Moge mieć tam zapisane daty bo ja nigdy do niech nie mam pamięci
w sumie jak patrzę na te rozwiązania na Onecie, to parę punktów mogłem stracić, ale w sumie i tak najważniejsze jak ocenią wypracowanie.
Konto usunięte: Niby trzeba opowiadać na swój temat przez 15 minut. Ale jak np. skończy sie w 12 minut to co wtedy?
To jest tak mniej więcej tylko podane. Można mieć na 12, można 18.. Nikt z zegarkiem nie siedzi i nie odlicza co do sekundy
Wątpie.
Konto usunięte: I jeszcze co do kartki z cytatami. Moge mieć tam zapisane daty bo ja nigdy do niech nie mam pamięci
Nie mam pojęcia
Konto usunięte: Niby trzeba opowiadać na swój temat przez 15 minut. Ale jak np. skończy sie w 12 minut to co wtedy? są odejmowane jakieś punkty?
I jeszcze co do kartki z cytatami. Moge mieć tam zapisane daty bo ja nigdy do niech nie mam pamięci
wiem, że tolerancja jest do około minuty, ale to zależy od danej komisji. Co do dat to chyba nie można niczego poza cytatami umieszczać na tych kartkach.