margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: też tego nie umiem..;/cos mniej wiecej wiem..ale nie wszytsko powtórze sobie geografie polski:P

prądy morskie też są beznadziejne... tylko że ja akurat rozszerzenie pisze...:and:
geografie polski właśnie skończyłam teraz wezmę się chyba za konflikty na świecie;/
jedyne co mnie pociesza to to że za tydzień już będę po maturze:mrgreen:
Larusch
Larusch
  7 maja 2009

a co ogolnie sie uczyliscie??na GEOGRAFIE??

Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a co ogolnie sie uczyliscie??na GEOGRAFIE??

wszystkiego:ziober2:
ja jeszcze dzisiaj chce powtorzyc: ery, atmosfere, budowe wnetrza ziemi, prady morskie, rodzaje pustyn, zrodla i typy jezior, ludnosc, konflikty.... ogolnie kucie do nocy:and:
Tangensoida
Tangensoida
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaz najbardziej obawiam sie polskiego...nienawidze uczyc sie tekstu na pamiec ;/

Jak można uczyć się prezentacji na pamięć? :and:
xEvelynex
xEvelynex
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak można uczyć się prezentacji na pamięć?

przepraszam bardzo...a co ? zamierzasz wymyslac tekst na poczekaniu przez 15 minut?
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte

ja sie nauczylam mojej prezentacji praktycznie na pamiec. i na ustnej powiedzialam plynnie wszystko to co chcialam. jakbym sie tej prezentacji nie wykula to bym tylko stekala i sie jakala w tym stresie...
xEvelynex
xEvelynex
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie nauczylam mojej prezentacji praktycznie na pamiec. i na ustnej powiedzialam plynnie wszystko to co chcialam. jakbym sie tej prezentacji nie wykula to bym tylko stekala i sie jakala w tym stresie...

tak też mi się wydaje ;] o wiele łatwiej sie mówi z już opanowanym materiałem... a mam pytanie? musimy mie tą prezentację przy sobie czy to nie jest konieczne?
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  7 maja 2009
Konto usunięte

no normalnie :/ ja naprzykład dziś wykułam wszystko, i teraz mam zamiar tylko powtarzać, powtarzać, powtarzać, egzamin mam dopiero 13. Nie wyobrażam sobie nie nauczyć się tego na pamięć. Improwizować niestety w stresie nie potrafię :/

Konto usunięte
Konto usunięte: a czy ktoś tutaj pisze biologię podstawową? ;]

ja pisze...wiesz co ja nie uczę się niczego konkretnego. Mam całą stertę arkuszy i przykładowych zadań i tak sobie rozwiązuje. Wtedy najlepiej mi do głowy wszystko wchodzi :)
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: musimy mie tą prezentację przy sobie czy to nie jest konieczne?

przeciez mozesz wejsc tylko z planem..i materiałami pomocniczymi plakat, prezentacja multimedialna itd..nie mozesz wejsc z cala praca..;/

Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie nauczylam mojej prezentacji praktycznie na pamiec

ja tez juz praktycznie umiem ..jeszcze tylko wnioski...:)))
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: musimy mie tą prezentację przy sobie czy to nie jest konieczne?

no jak zdajesz to nie możesz mieć przy sobie tej prezentacji. możesz mieć przy sobie tylko konspekt i ewentualnie kartke z cytatami
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja naprzykład dziś wykułam wszystko, i teraz mam zamiar tylko powtarzać, powtarzać, powtarzać, egzamin mam dopiero 13.

to szybko zaczelas sie uczyc:) ja sie nauczylam tego przedwczoraj a wczoraj mialam ustna:ziober2: w sumie bylo mi szkoda czasu zeby ta prezentacje wczesniej wkuwac bo polski ustny i tak sie do niczego liczy wiec wolalam sie uczyc z geografii...
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to szybko zaczelas sie uczyc:)

aaaa bo, ja to mam tak, że jak wiem, że coś muszę zrobić a tego jeszcze nie zrobiłam to mi to siedzi w głowie i nie pozwala się na niczym skupić :P więc teraz z czystym sumieniem siadam do biologii :)
xEvelynex
xEvelynex
  7 maja 2009

ja matury ustne mam dopiero za ponad dwa tygodnie ... 18-go niemiecki i 25-go polski... Ja mam tak prosty temat moim zdaniem ze nie potrzebowałam do tego nawet cytatów ani planu ramowego ;] no to wystarczy ze jakis czas przed sie naucze i laycik ;]

Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam tak prosty temat moim zdaniem ze nie potrzebowałam do tego nawet cytatów ani planu ramowego ;

a jaki masz temat?:)
xEvelynex
xEvelynex
  7 maja 2009

Duchy, zjawy i upiory. Omów rolę świata nadprzyrodzonego w wybranych utworach literackich. ;] odnosze sie praktycznie do samych lektur ;]

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.