Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 86 z 256
Konto usunięte: też tego nie umiem..;/cos mniej wiecej wiem..ale nie wszytsko
powtórze sobie geografie polski:P
prądy morskie też są beznadziejne... tylko że ja akurat rozszerzenie pisze...
geografie polski właśnie skończyłam teraz wezmę się chyba za konflikty na świecie;/
jedyne co mnie pociesza to to że za tydzień już będę po maturze
Konto usunięte: ja sie nauczylam mojej prezentacji praktycznie na pamiec. i na ustnej powiedzialam plynnie wszystko to co chcialam. jakbym sie tej prezentacji nie wykula to bym tylko stekala i sie jakala w tym stresie...
tak też mi się wydaje ;] o wiele łatwiej sie mówi z już opanowanym materiałem... a mam pytanie? musimy mie tą prezentację przy sobie czy to nie jest konieczne?
no normalnie :/ ja naprzykład dziś wykułam wszystko, i teraz mam zamiar tylko powtarzać, powtarzać, powtarzać, egzamin mam dopiero 13. Nie wyobrażam sobie nie nauczyć się tego na pamięć. Improwizować niestety w stresie nie potrafię :/
ja pisze...wiesz co ja nie uczę się niczego konkretnego. Mam całą stertę arkuszy i przykładowych zadań i tak sobie rozwiązuje. Wtedy najlepiej mi do głowy wszystko wchodzi :)
przeciez mozesz wejsc tylko z planem..i materiałami pomocniczymi plakat, prezentacja multimedialna itd..nie mozesz wejsc z cala praca..;/
ja tez juz praktycznie umiem ..jeszcze tylko wnioski...:)))
Konto usunięte: ja naprzykład dziś wykułam wszystko, i teraz mam zamiar tylko powtarzać, powtarzać, powtarzać, egzamin mam dopiero 13.
to szybko zaczelas sie uczyc:) ja sie nauczylam tego przedwczoraj a wczoraj mialam ustna w sumie bylo mi szkoda czasu zeby ta prezentacje wczesniej wkuwac bo polski ustny i tak sie do niczego liczy wiec wolalam sie uczyc z geografii...
ja matury ustne mam dopiero za ponad dwa tygodnie ... 18-go niemiecki i 25-go polski... Ja mam tak prosty temat moim zdaniem ze nie potrzebowałam do tego nawet cytatów ani planu ramowego ;] no to wystarczy ze jakis czas przed sie naucze i laycik ;]