Isc do LO-najlepszej szkoly w miescie, czy do technikum hotelarstwa? gdzie Wy byście poszli? Za i przeciw co do tych szkol?
lista tematów
LO czy Technikum? strona 2 z 6
Konto usunięte: a musisz z geografią? geografia dzisiaj stała sie nic nie warta, dzisiaj ceni sie fizykę, chemię, matematykę...
ja jestem w klasie [byłam] polski angielski... żałosne po prostu, teraz nie mam żadnych perspektyw..
No nie musze. Wiesz fizyka i mata okej ale z chemią już gorzej,lubie też biologie no ale wszystko co związane z biologią łączy się z chemią.:(
ja żałuję, że poszłam :d
Konto usunięte: Ehh no masz racje.Ale z drugiej strony nie że mnie nie interesuje ten kierunek bo w sumie lubie wszystko planować.:D
logistyk to nie tylko planowanie. to tez analizowanie, a to jest bardzo trudna dziedzina.
Konto usunięte: ale rozumiem Cię też bym wolała coś np.związanego z geografią czy polskim no ale do lo do klasy humanistycznej też nie moge iść,bo nienawidzę historii.Więc jak widzisz nie mam wyboru.
mozesz iść na profil geograficzno informatyczny albo inny związany z geografią.
Naprawdę, jesli ekonomia Cię nie interesuje, nie powinnaś tam iść, bo będziesz się tylko męczyć.
Konto usunięte: Beata2090:
ja teraz jestem w hotelarskiej..ii powiem Ci ze polowa klasy sie wykruszy bo jest dla nich za ciezko...
moja sąsiadka tez jest i ma bardzo niski poziom, po prostu śmiechu warte.. ale pewnie zależy od szkoły :)
moje koleżanki i kuzynka też jest w t.hotelarstwa i chcą się przepisać do innej szkoły ale nie z powodu że jest ciężko tylko wręcz przeciwnie - ponoć nudne,nieciekawe i poziom tak niski że uważają że stać je na coś więcej. Ale jak już ktoś powiedział to zależy pewnie od szkoły i od nauczycieli..
Konto usunięte: No nie musze. Wiesz fizyka i mata okej ale z chemią już gorzej,lubie też biologie no ale wszystko co związane z biologią łączy się z chemią.:(
czyli masz duże pole do popisu, przemyśl to, a biologia nie zawsze musi łączyć sie z chemią :)
strzeż sie od kierunków humanistycznych-z autopsji wiem, że nie warto marnowac na to czas...
jesli dobrze sie uczysz idz do liceum ;) z ta opcja ze idziesz pozniej na studia bo po lo nic nie masz a po technikum masz zawod!
niby wole przedmioty ścisłe ale polski też bardzo lubie a nawet powiedziałabym że bardziej polski niż matematyke. Ale reszta przedmiotów to już ta ściślejsza..nie licząc gegry bo ją też lubie.;)
Czemu tak twierdzisz? No w sumie też masz racje ludzie o umyśle ścisłym bardziej umieją znaleść prace niż humaniści,bo po co komu gdzie wstawić przecinek.;/ ale kurde noo polski fajna rzecz ;D