Wpisujcie gry które ukończyliście i waszym zdaniem to obowiązkowa pozycja - dlaczego tak uważacie .
Play Station 4 - Gry które waszym zdaniem trzeba "zaliczyć" strona 6 z 6
6 września Open Beta Battlefielda 5
=======
tak przy okazji bo nie chcę mi się przeglądać całego tematu zwłaszcza że posty są dość stare - ale w co aktualnie gracie na PS4
bo bym sobie popykał w coś online
ja wczoraj przeszedłem Mad Max z 2015 roku dzisiaj rozpoczynam granie w Tomb raider:) zapowiada się kawał dobrej gry przygodowej z elementami akcji i przetrwania.
grałem w kilka tytułów naraz dlatego sie tak dłużyło. teraz skończyłem pozostałe i skupiam sie na jednym :)
nie nie ja mówie o starszej wersji narzi ogrywam te dobre tytuły którcyh nie zaliczyłem.
https://d.allegroimg.com/original/03d9a9/e4eacb734496b1a5fae74c36487d
w pająka też pewnie zagram ale poczekam aż cena spadnie
trochę za dużo jak na 20 godz gry
Ukochałem sobie gatunek looter- shooter dlatego szczególnie pod granie ze znajomymi od siebie mogę polecić Borderlands The Handsome Collection czyli Borderlands 2 oraz Pre-Sequel. W jedynkę której nie ma na ps4 ograłem kilkadziesiąt godzin, w dwójeczce i presequelu na jednej konsoli (w kooperacji) wybiło ponad sto godzin a solo mam grubo ponad 400 :D a do grania na paru konsolach bądź solo Tom Clancy The Division, której druga cześć wychodzi w przyszłym roku. Świetna gierka szczególnie w przypadku posiadania "złotej edycji" bo każdy znajdzie coś dla siebie o ile lubi ogólnie TPS'y ;)