Wpisujcie gry które ukończyliście i waszym zdaniem to obowiązkowa pozycja - dlaczego tak uważacie .
lista tematów
Play Station 4 - Gry które waszym zdaniem trzeba "zaliczyć" strona 4 z 6
Może masz rację i tak mogło być, będę dziś w MediaMark to zakupie tego FAR CRY najwyżej będę żałował.
Konto usunięte: Ja PES2018 na w demo zagrałem wydawało się spoko grą niestety pełna wersja już mi się tak nie podobało
Też grałem i całkiem spoko to wyglądało, ale pozostaje nadal przy Fifa.
Ukończyłem. Grałem góra dwie godziny dziennie, czasem wcale. Dużo misji pobocznych, ukrytych skarbów itd, ale jednak czasem potrafiła nudzić. Natknąłem się tam też na parę bugów, co czasem przeszkadzało a nawet uniemożliwiało dalszą grę.
Nie tutaj, dyskusja jest o grach które waszym zdaniem trzeba mieć, nie udostępnianie do Danych gier cyfrowych.
widzę ze wy jesteście starymi wyjadaczami tej konsoli mam pytanie da się gdzieś sprawdzić czego dotyczy aktualizacja np. gier bo przy aktualizacji systemu to się wyświetla czego będzie dotyczyła dana aktualizacja a przy grach ani widu ani słychu
Konto usunięte: aktualizacji systemu to się wyświetla czego będzie dotyczyła dana aktualizacja a przy grach ani widu ani słychu
W przypadku każdej gry, aktualizacja pobierana jest w celu korzystania z funkcji sieciowych po zakończeniu takiej aktualizacja jest możliwość korzystania grania przez online, w czasie takie aktualizacja jest to nie możliwe i musi być ukończona dana aktualizacja danego produktu.
Aby ręcznie pobrać aktualizację aplikacji, naciśnij przycisk OPTIONS, gdy aplikacja jest zaznaczona w obszarze zawartości, a następnie wybierz pozycję [Sprawdź dostępność aktualizacji].
HardStyle
Konto usunięte: widzę ze wy jesteście starymi wyjadaczami tej konsoli mam pytanie da się gdzieś sprawdzić czego dotyczy aktualizacja np. gier bo przy aktualizacji systemu to się wyświetla czego będzie dotyczyła dana aktualizacja a przy grach ani widu ani słychu
wciskasz przycisk ,,options '' jak najedziesz na ikonke gry w nemu konsoli wybierasz historie aktualizacji i pisze nie przy wszystkich jest napisane co zostało zmienione ,czasem tylko nr aktualizacji ale większość ma , pisze miedzy innymi tam czy dostępna jest nowa aktualizacja i informacje o grze a także ile dni ,godzin ,minut i sekund zostało nam PlayStation plus