lg l3
lg l5
nokia 300
nokia 302
nokia c202
nokia c9
nokia lumia a610
samsung galaxy ace
samsung chat
samsung mini2
xperia J
Sony sola
Sony tipo
Prosze mi pomoc w wyborze, ktory telefon wybrac?
lista tematów
nowy telefon- pomoc w wyborze strona 3 z 3
Może kiedyś dam się przekonać :) Z tego, co mi mówiłą, to jest ponoć 1 serwis w Polsce i nie najlepsze opinie osób oddających sprzęty do ó serwisu. Nie wiem, ile w tym prawdy, nawet nie chce mi się sprawdzać; mam już swoją słuchawkę ;)
Edge: LG L9 jest dla mnie ciekawszą alternatywą na telefonów high-endowych. Wolałbym L9 niż np SGS II, ale to moje prywatne zboczenie, bo dla mnie Samsungi są nudne ;)
Będę miał okazję, to przyjrzę się bliżej temu modelowi ;)
Miałem lg p500, to był całkiem zacny telefon. Solidnie wykonany, bezawaryjny. (; Znacznie lepiej niż ociekająca plastikiem xperia x8. (; Miał jedną dużą wadę jak dla mnie - wyświetlacz miał jedynie 256 k kolorów. Ja takie rzeczy widzę na pierwszy rzut oka i mnie drażnią. Więc niestety dość szybko się z nim pożegnałem - a szkoda, bo bateria znacznie dłużej trzymała w nim, niż mojej przyszłej Xperii Mini Pro, czy HTC Radarze. (;
ja wole nokie n8 niezawodna jest a ty Edge: LG L9 jest dla mnie ciekawszą alternatywą na telefonów high-endowych. Wolałbym L9 niż np SGS II, ale to moje prywatne zboczenie, bo dla mnie Samsungi są nudne ;) nie przeklinaj z kulturą do ludzi i bądz grzeczny