lg l3
lg l5
nokia 300
nokia 302
nokia c202
nokia c9
nokia lumia a610
samsung galaxy ace
samsung chat
samsung mini2
xperia J
Sony sola
Sony tipo
Prosze mi pomoc w wyborze, ktory telefon wybrac?
nowy telefon- pomoc w wyborze strona 1 z 3
Xperia J albo LG L5, reszta to niższa półka. C9 by jeszcze dała radę, gdyby miała Windowsa, nie wiem jak działa ten system linuksowy, który ma.
Lumia wypada tez niezle przeciez , myslalem tez nad tipo i sola, ale ten ostatni prawie 300zł doplaty
610 owszem, całkiem całkiem, ale lepiej wypadają Xperia J i L5.
Sola i Tipo to dwa małe, brzydkie, low-endowe pseudosmartfony, które nadają się dla dzieci w podstawówce.
to z oferty na umowę? Czy po prostu o tych myślisz, bo jeżeli jest możlwość to wg mnie dobrym pomysłem byłaby lumia 620
dżizas fak... dostaliście listę, a wyjeżdżacie z jakimiś durnymi telefonami. Nauczcie się czytać. Takim sposobem to ja mogę zaproponować SGS III albo Xperię Z
jasne bo to ta sama półka cenowa:) zadałem proste pytanie, jeżeli to na umowie to oczywiste jeżeli jest ograniczony, a jeżeli nie to czy nie można zaproponowac innych lepszych modeli w zblizonej cenie ?
Sola low endowy? Ma lepsze bebechy od xperi J.
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6533/6005/0/0/
Po pierwsze, Xperia J ma dość przestarzałego adreno 200. Po drugie jedno rdzeniowy procesor, wolniejsza transmisja danych, sola nagrywa w 720p, natomiast J jedynie 640x480 i tak dalej, i tak dalej... J wygrywa chyba tylko ciut większym ekranem o całe 0,3 cala i ma 4 GB więcej pamięci wbudowanej...
Czyżbyś był posiadaczem Xperi J?
Swoją drogą, dość dziwny przedział cenowy :P Jeśli Ciebie stać, to bierz te najdroższe z androidem. Nie wiem jaki to jest procesor w LG L5... Ale chyba najlepszym wyborem by było:
Xperie (dobra nakładka producenta i całkiem niezłe ekrany - Sola ma bravia engine, J niestety nie)
LG L5 - znając LG pewnie jest tani. (: Ciężko mi o nim cokolwiek więcej napisać.
Lumia 610 - lepiej dopłacić i kupić 710 - a najlepiej poczekać na coś z windows phone 8 520 i 620 powinny być niedługo dość tanie. Ja posiadam HTC Radar i jestem bardzo zadowolony, ale nie wymieniłeś go i nie wiem, czy byłby w Twoim przedziale cenowym, czy w ogóle by się Tobie podobał (aluminiowa obudowa unibody nie każdemu odpowiada)
Co do xperii tipo... Lepiej darować sobie :P mały wyświetlacz, mało kolorów, procesor nie porywa. Tak jak cała reszta. (;
Do usług. (; Ale z tym, że sola jest brzydka to miałeś rację, (jeśli myślałeś o Soli) ale to dość subiektywna ocena. (;
Sola jest bardzo brzydka w kolorze, a Tipo to totalny koszmar... klocek :)
słyszałem same brzydkie rzeczy na jej temat
sądząc po liście to jest jakiś wybór do abonamentu/mixa z dopłatą do maksymalnej kwoty około 300zł (zależy od operatora)