malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde też przerąbane ale chyba wolałabym to niż tak tłustą skórę :D

ja zawsze tak myslalam, a teraz chce tlusta :rotfl:
gupia jestem.

Konto usunięte
Konto usunięte: na łojotok to albo hormony męskie (ale trzeba robic to ostrożnie bo jak się przesadzi to wyrastają wąsy i włosy na klacie podobno i łojotok może się zwiększyć) albo tabletki antykoncepcyjne bo hormony to regulują - ja brałam różne rodzaje i nie pomagały... liczę że ten suplement z bratkiem pomoże jak nie to pojde i powiem zeby mi przepisała jakieś leki na recepte jak są.

no raczej nikt nie chce miec wasow :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

teraz mi mama powiedziała że takiego leczenia radykalnego wymaga dopiero zapalenie łojotokowe skóry, dla mnie moga byc tylko dobrze dobrane tabletki anty i zabiegi kosmetyczne, kremy i suplementy. nic wiecej mi lekarz nie da.
mmaryjka
mmaryjka
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w drugim poscie sie poprawilam

ja bym ci poleciła najbardziej ten biodermy, bo dla mnie la roche posay ma lepsze kremy niż bioderma, natomiast jeśli chodzi o toniki to ten biodermy jest numer jeden.

Konto usunięte
Konto usunięte: zestaw nr 3 dla cery mieszanej oleistej, ten chyba:

ja mam tylko tonik do skóry suchej. też jest ok, ale mimo wszystko wolę ten biodermy.

Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie w nawilzenie sie ostatnio zaopatrzylam, problem jednak mam z tym, ze nic nie nawilza mi wystarczajaco skory

może masz odwodnioną?
widzisz, sucha skóra to jest tragedia. jeszcze dodatkowo jest bardzo kosztowna.
Aneczka17f
Aneczka17f
  7 czerwca 2011

BreakMyFall18
Polecam Ci krem z apteki Seboton, kosztuje jakies 15 zł a czyni cuda! własnie niedawno zaczełam go stosowac i jestem bardzo zadowolona, niestety tez mam problem z przetłuszczającą sie skórą a krem ten polecila mi mgr farmacji ktora uczy w mojej szkole. Naprawde POLECAM!

agoosiaaa
agoosiaaa
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym ci poleciła najbardziej ten biodermy, bo dla mnie la roche posay ma lepsze kremy niż bioderma, natomiast jeśli chodzi o toniki to ten biodermy jest numer jeden.

zobacze czy go gdzies znajde. jak nie to przezyje na razie z tym z lrp.

Konto usunięte
Konto usunięte: może masz odwodnioną?

wlasnie nie wydaje mi sie, by byla odwodniona - bo pije dziennie min poltora litra wody + kawy/soki/inne napoje - no i mam takie cos tylko na twarzy, wiec troche tak dziwnie, bo chyba jakbym miala odwodniona skore to by sie to objawialo na calym ciele :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: widzisz, sucha skóra to jest tragedia. jeszcze dodatkowo jest bardzo kosztowna.

widze, przerypane masz :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz mi mama powiedziała że takiego leczenia radykalnego wymaga dopiero zapalenie łojotokowe skóry, dla mnie moga byc tylko dobrze dobrane tabletki anty i zabiegi kosmetyczne, kremy i suplementy. nic wiecej mi lekarz nie da.

ja myslalam, ze powinni dac wszystko, by w jakikolwiek sposob pomoc, bo co jak to co wymienilas nie da rady :woot:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

narazie Bioderma pomaga, jakby coś się działo to spróbuję.
Sensi
Sensi
  7 czerwca 2011

Mam pytanie co do tego produktu:

Koleżanka twierdzi, że jest super, a po wszystkim zostawia na ciele taki fajny olejek nawilżający, jak gdyby. Niby koszt 15zł tyle jestem w stanie wydać na to, bo nie wychodzę z założenia, że im droższe tym lepsze. Któraś miała? Jak wrażenia? Wart ceny? I konkretnie chodzi mi o ten "smak". Podobno zamiast nałożenia go na skórę ma ochotę się go wszamać...
Babsy
Babsy
  7 czerwca 2011
Sensi
Sensi: Któraś miała? Jak wrażenia? Wart ceny? I

swietny jest:) za te pieniadze nie ma lepszego. ale

Sensi
Sensi: po wszystkim zostawia na ciele taki fajny olejek nawilżający, jak gdyby.

u mnie nic takiego nie wywoluje, albo nie zwracam na to uwagi:woot:
Sensi
Sensi
  7 czerwca 2011
Babsy
Babsy: swietny jest:) za te pieniadze nie ma lepszego. ale
Babsy
Babsy: u mnie nic takiego nie wywoluje, albo nie zwracam na to uwagi
To może zależy w jaki sposób on jest nakładany? I gdzie go kupiłaś? W Rossmannie go dostanę, czy jednak muszę wybrać się gdzieś indziej?
Babsy
Babsy
  7 czerwca 2011
Sensi
Sensi: To może zależy w jaki sposób on jest nakładany?

moze:)

Sensi
Sensi: I gdzie go kupiłaś? W Rossmannie go dostanę, czy jednak muszę wybrać się gdzieś indziej?

bodajze w naturze, ale w rossmanie chyba tez sie znajdzie, jak i jakims markecie:)
Sensi
Sensi
  7 czerwca 2011
Babsy
Babsy: bodajze w naturze, ale w rossmanie chyba tez sie znajdzie, jak i jakims markecie:)
Czyli po sesji czeka mnie bieganie po wszystkich drogeriach, żeby to znaleźć.
A znasz coś co mi poprawi skórę na piętach? Tarką ścieram starą skórę z pięt, nie? Ale to nie pomaga, bo dwa dni później mam taki sam z nimi problem.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

mateczko miałaś może/albo ktoś znajomy ten puder żółty clinique anti redness? mama sprobowala tego podkladu, ale ona ma mega tlusta skore i utrzymal sie moze z godzine.
mama tez ma problemy z zaczerwienieniami jak ja.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  7 czerwca 2011
Sensi
Sensi: A znasz coś co mi poprawi skórę na piętach?

scholl hard skin softening cream:)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 czerwca 2011

Czemu u Nas nie ma takich rajstop :(((

http://www.etsy.com/shop/post?page=1

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  8 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu u Nas nie ma takich rajstop :(((

Szpeciłyby wtedy nogi :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.