malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no + laptop = kabel na podlodze, a male dziecko biegajace po pokoju + kabel = wypadek :D

nooo, ostatnio moja kuzynka tak zrobila, tez ma synka i było po laptopie :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiadomo znasz

oj znam :zakochany:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To dobrze, w ogole cala akcja z tym byla glupia i zbedna

a o co w tym chodzilo?

Konto usunięte
Konto usunięte: sprawdz w takim razie

sprawdze, ale bedzie shame jak będzie ważyć tyle co mózg kukułki :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 czerwca 2011
Prinz
Prinz: nooo, ostatnio moja kuzynka tak zrobila, tez ma synka i było po laptopie

akurat z tym to nie problem, jesli chodzi o naprawe laptopu itp, bardziej martwie sie tym, ze maly by sobie guza nabil, jesli by sie potknal :)

Prinz
Prinz: oj znam

:lol2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 czerwca 2011
Prinz
Prinz: a o co w tym chodzilo?

http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1121440,Dziewczyny_z_X_Facto
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 czerwca 2011

dobra laseczki i laseczkowie, juz po 11, jakos po 12 musze wyjsc z domu, wiec spadam sie w koncu ubrac i namalowac twarz, jak to moja mama ma w zwyczaju mowic :mrgreen:
:bye:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To dobrze, w ogole cala akcja z tym byla glupia i zbedna zamiast pozbywac sie fp ktorzy nic nie robia beda tych lepszych usuwac

To ja zrezygnowałam, bo skoro mnie postawiono przed wyborem pisania tego co się myśli na temat wprowadzania opcji, a bycia FP, to wiadomo co normalny człowiek wybierze. Nie jestem pracownikiem serwisu, który musi na wszystko kiwać głową przecież. A że sytuacja wróciła do normalnego stanu, jaki był rok czy dwa lata temu odnośnie rządów, jest spokojnie i przyjemnie, to podejrzewam, że odbije się to nie tylko an atmosferze u Nas, ale i ogólnie na korzyść dla całego serwisu :)
Prinz
Prinz
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat z tym to nie problem, jesli chodzi o naprawe laptopu itp, bardziej martwie sie tym, ze maly by sobie guza nabil, jesli by sie potknal :)

no wlasnie z kuzynki laptopem nie dało się za bardzo nic zrobić :P

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1121440,Dziewczyny_z_X_Facto

o dzieki, poczytam sobie.

SoDope
SoDope
  3 czerwca 2011
Prinz
Prinz: sprawdze, ale bedzie shame jak będzie ważyć tyle co mózg kukułki

no ja tam gram i gram bo co jakiś przyjaciel dołączy to masz potem inne gierki. i są lepsze niz te podstawowe :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra laseczki i laseczkowie, juz po 11, jakos po 12 musze wyjsc z domu, wiec spadam sie w koncu ubrac i namalowac twarz, jak to moja mama ma w zwyczaju mowic

U mnie jest ze 30 stopni dziś i totalnie nie mam ochoty wychodzić z domu.
Małego lejka muszę pilnować, a przydałoby się podjechać do kauflandu, hah.
Prinz
Prinz
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra laseczki i laseczkowie, juz po 11, jakos po 12 musze wyjsc z domu, wiec spadam sie w koncu ubrac i namalowac twarz, jak to moja mama ma w zwyczaju mowic

:bye: :mrgreen:

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To ja zrezygnowałam, bo skoro mnie postawiono przed wyborem pisania tego co się myśli na temat wprowadzania opcji, a bycia FP, to wiadomo co normalny człowiek wybierze. Nie jestem pracownikiem serwisu, który musi na wszystko kiwać głową przecież.)

No wiem, ze ty zrezygnowalas, ale uwazam ze glupote, ze postawiono Ci taki wybor w ogole, jakby to, ze jestes FP od razu zmuszalo do przytakiwania na wszystko, co robione jest w serwisie :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: A że sytuacja wróciła do normalnego stanu, jaki był rok czy dwa lata temu odnośnie rządów, jest spokojnie i przyjemnie, to podejrzewam, że odbije się to nie tylko an atmosferze u Nas, ale i ogólnie na korzyść dla całego serwisu :)

To dobrze i oby wyplynelo z tego jak najwiecej korzysci :D

lece :bye:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiem, ze ty zrezygnowalas, ale uwazam ze glupote, ze postawiono Ci taki wybor w ogole, jakby to, ze jestes FP od razu zmuszalo do przytakiwania na wszystko, co robione jest w serwisie

Niektórym się w dupie poprzewracało, bo za dużo władzy mieli :)

Konto usunięte
Konto usunięte: To dobrze i oby wyplynelo z tego jak najwiecej korzysci :D

na pewno tak będzie :)

Trzymaj się ;*
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 czerwca 2011

Dobra, ostatni post :lol2:

Prinz
Prinz: no wlasnie z kuzynki laptopem nie dało się za bardzo nic zrobić :P

to co sie z nim stalo??

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie jest ze 30 stopni dziś i totalnie nie mam ochoty wychodzić z domu. Małego lejka muszę pilnować, a przydałoby się podjechać do kauflandu, hah.

u mnie w koncu jest cieplo i nie moge sie doczekac wyjsc w krotkiej sukience :w00t:

a teraz serio ide :ninja:
Prinz
Prinz
  3 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to co sie z nim stalo??

mlody biegl, pociagnal kabel, laptop pofrunal na sciane i bylo po ekranie, w srodku tez cos poszlo :ninja:

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  3 czerwca 2011

Tacy strolowani xd

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.