malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
madzia2143
madzia2143
  5 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sprawdźcie to :D http://www.bubbleroom.pl/kobieta/buty-na-obcasach/obuwie-pomaranczowy

o ja pitole..
Jasmina
Jasmina
  5 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sprawdźcie to :D http://www.bubbleroom.pl/kobieta/buty-na-obcasach/obuwie-pomaranczowy

Super są :D
pijana
pijana
  5 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o ja pitole..

:rotfl:
Jasmina
Jasmina: Super są :D

Też tak sądzę :zakochany: Niestety nawet gdyby był mój rozmiar, to butów tego typu przez neta nie kupuję, zbyt "niestandardowe" mam stopy :-)
mmaryjka
mmaryjka
  5 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

używałaś masła do włosów z body shopu? kusi mnie strasznie!
kupiłam dzisiaj to duo bo jeszcze jest po 45zł, nieciekawe te zapachy szczerze mówiąc. ciekawa jestem czy się sprawdzi na mojej skórze.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 czerwca 2011
Konto usunięte

Straszne, szczególnie te obcasy niczym nogi od krzesła :and:

Te mi się podobają

Ale oczywiście z neta i nie kupię :and:
Niby na rozmiar mogą być dobre, a i tak mi będą spadać, lub źle leżeć.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 czerwca 2011
Konto usunięte

masakra :P

Konto usunięte
Konto usunięte: używałaś masła do włosów z body shopu? kusi mnie strasznie!

maja takie??!
pierwsze o nim slysze :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam dzisiaj to duo bo jeszcze jest po 45zł, nieciekawe te zapachy szczerze mówiąc. ciekawa jestem czy się sprawdzi na mojej skórze.

mowisz :woot: myslalam, ze vanilliowe bedzie chociaz ladnie pachniec :/
daj znac jak bedzie dzialac :)
a tak w ogole to mam do Ciebie pytanie, bo mowilas ze masz skore sucha i wrazliwa - czego uzywasz do mycia twarzy? tak sie zastanawiam, bo od jakiegos tygodnia nie dosc, ze mi sie twarz wysuszyla, to jeszcze piecze mnie niemilosiernie przy kontakcie z woda, a szczerze mowiac to sie nie znam na tego typu produktach, nigdy wczesniej nie musialam ich uzywac :/

Konto usunięte
Konto usunięte:

:zakochany:
mmaryjka
mmaryjka
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: maja takie?

mają, z tej serii rainforest

Konto usunięte
Konto usunięte: myslalam, ze vanilliowe bedzie chociaz ladnie pachniec

właśnie byłam na nie strasznie nastawiona, a mi ono nawet nie pachniało wanilią, chociaż mój facet stwierdził, że troszeczkę pachnie. wzięłam ten macadamia. ten jeden jest rzadki, a ten drugi tak jak te masełka w małych pudełeczkach, bo one są trochę bardziej zbite.

Konto usunięte
Konto usunięte: czego uzywasz do mycia twarzy?

tonik z biodermy/la roche posay. z lrp kupuję taki niebieski kojący do skóry wrażliwej, a biodermę hydrabio, nawilżający do suchej.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mają, z tej serii rainforest

bede musiala zobaczyc :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: tonik z biodermy/la roche posay. z lrp kupuję taki niebieski kojący do skóry wrażliwej, a biodermę hydrabio, nawilżający do suchej.

wlasnie kupilam ten i sie zastanawialam, czy dobrze:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie byłam na nie strasznie nastawiona, a mi ono nawet nie pachniało wanilią, chociaż mój facet stwierdził, że troszeczkę pachnie. wzięłam ten macadamia. ten jeden jest rzadki, a ten drugi tak jak te masełka w małych pudełeczkach, bo one są trochę bardziej zbite.

to tak lipnie troche, myslalam ze ten zwykly bedzie taki jak normalne masla, a ta meganawilzajaca czesc bedzie jakas super :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie kupilam ten i sie zastanawialam, czy dobrze: http://omnichemists.com/images/products/detail/LRPPhysiologiqueLotionApaisante.png

jezu, ten:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  6 czerwca 2011

Zamówiłam sobie na allegro tą Bioderme Sebium AKN bo u mnie w aptekach tego nie było. Nie dość, że facet miał tanio bo kosztowała 30 zł to jeszcze dał mi gratis tyle próbek :szok:
10 próbek kremów z Iwostinu, Bidermy, jakieś IVR laboratorium, 4 próbki żelu do mycia różnych firm, 2 próbki toniku, jakieś żele redukujące blizny no masakra. Ja najpierw myślałam jak to w tej kopercie latało, ze ten krem był w próbkach a nie doczytałam, otwieram a tam sie tyle tego wysypało i cały krem :szok:
jakby ktoś był zainteresowany moge podac na PW nazwe sprzedajacego.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby ktoś był zainteresowany moge podac na PW nazwe sprzedajacego.

Mi podaj :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 czerwca 2011

chwalę się - czternaście kg w dół :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  6 czerwca 2011

no i po poprawinach;) zabawa byla przednia:mrgreen:

pijana
pijana
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby ktoś był zainteresowany moge podac na PW nazwe sprzedajacego.

Poprosiłabym również :-)
Babsy
Babsy: no i po poprawinach;) zabawa byla przednia

Nie roztopiliście się w tym upale ? :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.