Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 101 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Sprawdźcie to :D http://www.bubbleroom.pl/kobieta/buty-na-obcasach/obuwie-pomaranczowy
masakra :P
maja takie??!
pierwsze o nim slysze
Konto usunięte: kupiłam dzisiaj to duo bo jeszcze jest po 45zł, nieciekawe te zapachy szczerze mówiąc. ciekawa jestem czy się sprawdzi na mojej skórze.
mowisz myslalam, ze vanilliowe bedzie chociaz ladnie pachniec :/
daj znac jak bedzie dzialac :)
a tak w ogole to mam do Ciebie pytanie, bo mowilas ze masz skore sucha i wrazliwa - czego uzywasz do mycia twarzy? tak sie zastanawiam, bo od jakiegos tygodnia nie dosc, ze mi sie twarz wysuszyla, to jeszcze piecze mnie niemilosiernie przy kontakcie z woda, a szczerze mowiac to sie nie znam na tego typu produktach, nigdy wczesniej nie musialam ich uzywac :/
mają, z tej serii rainforest
właśnie byłam na nie strasznie nastawiona, a mi ono nawet nie pachniało wanilią, chociaż mój facet stwierdził, że troszeczkę pachnie. wzięłam ten macadamia. ten jeden jest rzadki, a ten drugi tak jak te masełka w małych pudełeczkach, bo one są trochę bardziej zbite.
tonik z biodermy/la roche posay. z lrp kupuję taki niebieski kojący do skóry wrażliwej, a biodermę hydrabio, nawilżający do suchej.
bede musiala zobaczyc
Konto usunięte: tonik z biodermy/la roche posay. z lrp kupuję taki niebieski kojący do skóry wrażliwej, a biodermę hydrabio, nawilżający do suchej.
wlasnie kupilam ten i sie zastanawialam, czy dobrze:
Konto usunięte: właśnie byłam na nie strasznie nastawiona, a mi ono nawet nie pachniało wanilią, chociaż mój facet stwierdził, że troszeczkę pachnie. wzięłam ten macadamia. ten jeden jest rzadki, a ten drugi tak jak te masełka w małych pudełeczkach, bo one są trochę bardziej zbite.
to tak lipnie troche, myslalam ze ten zwykly bedzie taki jak normalne masla, a ta meganawilzajaca czesc bedzie jakas super
Zamówiłam sobie na allegro tą Bioderme Sebium AKN bo u mnie w aptekach tego nie było. Nie dość, że facet miał tanio bo kosztowała 30 zł to jeszcze dał mi gratis tyle próbek
10 próbek kremów z Iwostinu, Bidermy, jakieś IVR laboratorium, 4 próbki żelu do mycia różnych firm, 2 próbki toniku, jakieś żele redukujące blizny no masakra. Ja najpierw myślałam jak to w tej kopercie latało, ze ten krem był w próbkach a nie doczytałam, otwieram a tam sie tyle tego wysypało i cały krem
jakby ktoś był zainteresowany moge podac na PW nazwe sprzedajacego.