mirra20
mirra20
  28 Febrero 2012 (pierwszy post)
Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:

1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?

Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
mmaryjka
mmaryjka
  29 Febrero 2012
sorry, za 3, ale!
była jeszcze taka fryzjerka(huhu) coś na B miała nick, też śmieszna laska z niej była
Adidasowa
Adidasowa
  29 Febrero 2012
tomekkolarz tutaj?:ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tomekkolarz tutaj?

przynajmniej miał coś do powiedzenia.
Adidasowa
Adidasowa
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej miał coś do powiedzenia.

całkiem możliwe
RudaCholera
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 19
RudaCholera
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A teraz pomyślcie, że te wszystkie osoby siedzą i czytają co o nich piszecie

Się zgadza :ninja:
Nie jestem tu nowa :nie:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, tzn. przynajmniej wtedy kiedy ja widziałam jej kanał, teraz już nie pamiętam jak się zwie, to wstawiała filmiki z prezentacją jej makijaży na zdjęciach.

cza jom snalesc :evil:

SailorMoon
SailorMoon: Tyle mnie ominęło Prinz chyba z niej straszną polewę miał.

kto nie mial :D

SailorMoon
SailorMoon: Ja też mało tv oglądam. Kiedyś sporo, ale teraz więcej w necie siedzę :D Widzę temat się rozkręcił :D

przyszli ludzie i impreza sie kreci :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: hotstuff była dobra, jeszcze jak najeżdżała na agoosie, że ma dziecko w młodym wieku i nie ma MĘŻA to znaczy, że jest kuwą i tak dalej.

lepsze byly jej tematy o tym, jak ma sie pomalowac na sesje fotograficzna (lan handred persent profeszional) i w co sie ubrac, po czym na zdjeciach z tych 'sesji' miala zawsze taki sam makijaz :rotfl:
desperackie zwracanie na siebie uwagi :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: impresiska - czy ktoś wie co się z nią stało?

uuu, wlasnie nie wiadomo co :and:
az mi sie przypomnialo: http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/758047,prosba/2 :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: sorry, za 3, ale! była jeszcze taka fryzjerka(huhu) coś na B miała nick, też śmieszna laska z niej była

brejk maj fol? :crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: była jeszcze taka fryzjerka(huhu) coś na B miała nick, też śmieszna laska z niej była

Konto usunięte
Konto usunięte: brejk maj fol?

Ale ona dalej jest, może chodzi o Bernadkę? :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ona dalej jest, może chodzi o Bernadkę? :)

a mozliwe :mrgreen:
SoDope
SoDope
  29 Febrero 2012
o malami - kiedys była ale zmyła ale znalazłam jej bloga i ciesze się bardzo :D
Owieczka
Owieczka
  29 Febrero 2012
Aaaa, wiecie kto jeszcze się udzielał baaardzo modowo i zniknął? GabriellaAcMilan
mirra20
mirra20
  29 Febrero 2012
Owieczka
Owieczka: Aaaa, wiecie kto jeszcze się udzielał baaardzo modowo i zniknął? GabriellaAcMilan

jeszcze nie tak dawno chyba była, a raczej wpadała na chwilę
psychicznatortura
psychicznatortura
  29 Febrero 2012
Owieczka
Owieczka: Aaaa, wiecie kto jeszcze się udzielał baaardzo modowo i zniknął? GabriellaAcMilan

Widziałam ją pare dni temu na forum, nie na tym dziale :)
pijana
pijana
  29 Febrero 2012
Jestem tu krótko, ale
Konto usunięte
Konto usunięte: jaśmina - dziwna laska, widać było, że pieprzy głupoty, ale na włosach się chociaż znała. dała dupy konkretnej. ja za nią nie płaczę.

to podbijam.
pijana
pijana
  29 Febrero 2012
pijana
pijana: Jestem tu krótko

Krótko w porównaniu do większości z Was, oczywiście :P
Owieczka
Owieczka
  29 Febrero 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie tak dawno chyba była, a raczej wpadała na chwilę

Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałam ją pare dni temu na forum, nie na tym dziale :)

oo, nawet nie wiedziałam że ma jeszcze konto. ale kiedyś zakładała barwne tematy i o hmm dużej wartości merytorycznej :P

pijana
pijana: Jestem tu krótko, ale mmaryjka: jaśmina - dziwna laska, widać było, że pieprzy głupoty, ale na włosach się chociaż znała. dała dupy konkretnej. ja za nią nie płaczę. to podbijam.

tak? :woot: a coś się stało konkretnego, że odeszła? Bo ja nie w temacie ostatniego roku-dwóch jestem
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.