CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?
lista tematów
TemaciQ Czego słuchasz w tym momencie? strona 70 z 154
Konto usunięte: no to bym nosił miecz ze soba, eh gimberiada normalnie, ale ma to swoje plusy, bym sie poczuł młodziej, tak to bym nosił 3 bluzy by mnie nozem nie przebił i na to futro stopro
Była afera,że dziewczyna zerwała z chłopakiem i zaczęła chodzić z innym.
I jej były przyszedł z mieczem samurajskim i przebił jej nowego chłopaka tym mieczem od klatki piersiowej na zewnątrz,że wyszedł plecami ....
Patologia jezd to
btw: A nutka ci sie podoba ? ;P
przeeemas: To jest jakiś japoniec, na których się w sumie nie znam, Toyota chyba.
Zrobiona w JDM, a te koła... coś z kontrastem porobione jest. Kontrast to jest kąt nachylenia kół. jeżeli to w ogole jest prawdziwe, a nie zrobione w jakimś programie... ;d
to jest jakaś Toyota. Bo na innym zdjęciu jest znaczek.
A nie wiesz po co takie coś się robi?
To nie jest przerabiane tylko prawdziwe ;]
też myślałam,że przerabiane
Vitaaa: Była afera,że dziewczyna zerwała z chłopakiem i zaczęła chodzić z innym.
I jej były przyszedł z mieczem samurajskim i przebił jej nowego chłopaka tym mieczem od klatki piersiowej na zewnątrz,że wyszedł plecami ....
Patologia jezd to
btw: A nutka ci sie podoba ? ;P
ten obrazek bardzo prawilny co dałaś, własnie rozkminiam co za nutka, pewnie jakis krakowiaczek jeden
przeeemas: Po to chyba tylko, żeby wyglądało. Jakości jazdy czy przyczepności to raczej nie poprawia. U mnie po Przemyślu fajny Trabant jeździ, tylne koła ma tak zrobione, wygląda przekozacko.
Wygląda dziwnie.JDM jest fajne ale takie pokrzywione koła mi sie nie podobują
Wygląda jakby był zepsuty :D
Ale co kto lubi :D
Konto usunięte: ten obrazek bardzo prawilny co dałaś, własnie rozkminiam co za nutka, pewnie jakis krakowiaczek jeden
no musiałam się dowiedzieć czemu ma krzywe no
Nuta jest okejka !