CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?
lista tematów
TemaciQ Czego słuchasz w tym momencie? strona 67 z 154
Konto usunięte: co roku u mnie grana bo mam luz duzy dom a u ziomeczków zgredy na karku wiec biba sie kreci u mnie same znane twarze wiec luz, bedzie szamka opór alko i meskie rozmowy o zyciu, raz tylko na sylwka nie obudziłem sie w domu tylko u dupeczki, to było w 2008 ale nie wiem jak sie tam znalazłem nawet a to kawał drogi był wsumie, do dzis beka z tej sytuacji jak i z 2009 gdzie z 0,7 w reku brarałem sie z jakimis dresami na osiedlu jak ogladałem fajerwerki, do domu mnie juz zaniesli obudziłem sie z głowa w misce.
A po % jesteś spokojny czy bije ci szajba ? :D
Konto usunięte: nie ma co sie śmiac, tak to jest z kobietami, ja byłem pijany ze spałem na niej na stojąco xd tam cos gadałem nie wiem co, przez tydzien cieszyła sie mocno, ale potem sie skleiła ze to tylko alkohol! eh wy baby
Bleeee dziewczyna pewnie miała miĘTkie serce i zobaczyła CIebie,że śpisz pod jej blokiem to do siebie do domu Ciebie zaprowadziła a Ty się jej tak odpłacasz?
Ahhh faceciii
przeeemas: Kocham BMW, ale jeszcze jestem za młody i za biedny, żeby sobie sprawić, a staruszek mi nie chce dać/pożyczyć hajsu. No cóż. :C
A ja pamiętam,że miałeś z tymi BMW
Mi kupił bo ta mazda się zepsuła .....
A ten jest super....skóra, webasto i nawet jakiś telefon jest
Tylko,że długi klocek strasznie .... Cieżko mi w centrum pod uczelnią zaparkować bo nie ma miejsca
Kiedyś pod Carefoura zajechałam i chce zaparkować tyłem a przede mną facet jak zobaczył,że kobieta to zawrócił od razu
Vitaaa: Bleeee dziewczyna pewnie miała miĘTkie serce i zobaczyła CIebie,że śpisz pod jej blokiem to do siebie do domu Ciebie zaprowadziła a Ty się jej tak odpłacasz?
Ahhh faceciii
była dobra dupeczka, lubiła bardzo sex po pijaku ale szybko od niej odbiłem bo duzo chlała i nie chciało mi sie wchodzić w ta patologie dalej, ale tako to zawsze była gotowa i chetna wiec plus dla niej i propsy z tego miejsca
2 akcje były tylko ze jakas krzywda nastapiła, jedna to z sasiadem 5-6 metrów płotu zdjelismy z ogrodzenia i utopilismy w stawie na posesji płotem ogrodzonym, po czym poszlismy na cpn po piwo, o 4 w nocy przy wielkiej wyrwie w płocie(naprzeciw mojego domu) zatrzymała nas policja, pogadalismy jaki silnik w kijance i pojechali, rano wstaje a przy dziurze w płocie 2 radiowozy xd ale mysleli ze płot został skradziony, a on sobie pływał gdzies w szuwarach
a 2 to z bratem dałem ostro w palnik, wracam na baze, jakis 3 typów było dziwnych, ja z nimi w gadke oni cos tam sapali ja to wiadomo, beke tocze raczej, no i od słowa do słowa i z kilometr tak to ich gonilismy to sie szarpalismy
Vitaaa: A ja pamiętam,że miałeś z tymi BMW
Mi kupił bo ta mazda się zepsuła .....
A ten jest super....skóra, webasto i nawet jakiś telefon jest
Tylko,że długi klocek strasznie .... Cieżko mi w centrum pod uczelnią zaparkować bo nie ma miejsca
Kiedyś pod Carefoura zajechałam i chce zaparkować tyłem a przede mną facet jak zobaczył,że kobieta to zawrócił od razu
Sprzedaj i kup sedana, Ojcu wytłumaczysz się tym, że sedan jest praktyczniejszy, no i żeby zostało już BMW, bo może być mu przykro, że tak postępujesz, bo jednak to prezent. :D
Dobra, skończ. I tak już za chwile idę. :d
Japonka ^^
Konto usunięte: była dobra dupeczka, lubiła bardzo sex po pijaku ale szybko od niej odbiłem bo duzo chlała i nie chciało mi sie wchodzić w ta patologie dalej, ale tako to zawsze była gotowa i chetna wiec plus dla niej i propsy z tego miejsca
:lol2:
No rzeczywiście złota kobieta :D
Konto usunięte: 2 akcje były tylko ze jakas krzywda nastapiła, jedna to z sasiadem 5-6 metrów płotu zdjelismy z ogrodzenia i utopilismy w stawie na posesji płotem ogrodzonym, po czym poszlismy na cpn po piwo, o 4 w nocy przy wielkiej wyrwie w płocie(naprzeciw mojego domu) zatrzymała nas policja, pogadalismy jaki silnik w kijance i pojechali, rano wstaje a przy dziurze w płocie 2 radiowozy xd ale mysleli ze płot został skradziony, a on sobie pływał gdzies w szuwarach
a 2 to z bratem dałem ostro w palnik, wracam na baze, jakis 3 typów było dziwnych, ja z nimi w gadke oni cos tam sapali ja to wiadomo, beke tocze raczej, no i od słowa do słowa i z kilometr tak to ich gonilismy to sie szarpalismy
Ja zaliczyłabym takie afery jako dziwne rozkminy :]
U nas to się leja cały czas ... znaczy jak się nachleją to szukają dymu.
3/4 ludzi takich jest
no to takie gimberskie zachowanie ja tam zawsze znajde wspólny jezyk, raz czekałem na busa by zioma na baze odesłac to stał jakis kryminał tez po melanzu to luz rozkmina pokazał nam dziary i powiedział ze dopilnuje by ziomeczek do domu trafił
smarki smark-kawałek o dostawaniu mandatów