CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?
lista tematów
TemaciQ Czego słuchasz w tym momencie? strona 68 z 154
no i była sytuacja ze ustawka wynikła i przyjechali jakies zawodniki z innego miasta(lol) skini z osiedla to tez beka była bo ja mówie: o antifa, i u typów nagle podniecenie na twarzach
Konto usunięte: no to takie gimberskie zachowanie ja tam zawsze znajde wspólny jezyk, raz czekałem na busa by zioma na baze odesłac to stał jakis kryminał tez po melanzu to luz rozkmina pokazał nam dziary i powiedział ze dopilnuje by ziomeczek do domu trafił
smarki smark-kawałek o dostawaniu mandatów
To jest tu normalne.
Dlatego jak idziesz na imprezę na OŚwiecenia to nie bierzesz nikogo z Wiślackich bo zawsze są problemy
Tak to jest tu O ...
A w rzeczywistości nie możesz wziąść lajtowego śmisznego chłopaczka na imprezę bo będzie
I trzeba wybierać.Albo tu -albo tu ;]
Ten dziewczonk na serio był podobny do Ciebie ;D
O tym nie zapomnę !
Vitaaa: To jest tu normalne.
Dlatego jak idziesz na imprezę na OŚwiecenia to nie bierzesz nikogo z Wiślackich bo zawsze są problemy
Tak to jest tu O ...
A w rzeczywistości nie możesz wziąść lajtowego śmisznego chłopaczka na imprezę bo będzie
I trzeba wybierać.Albo tu -albo tu ;]
dziwne jazdy, u mnie przestali sie juz lac miedzyosiedlowo w czasach gimazjum, teraz to tylko baty w białym jak jestes wrogiem rasy białej, murzyni rumuni geje i lesby maja ciezko, ale to taka gimbusów zajawka ze poluja w grupach 15 osobowych i lepiej. bicie sie jest dobre dla lamusów, zwykle w 4 oczy nikt nic nie robi
Konto usunięte: dziwne jazdy, u mnie przestali sie juz lac miedzyosiedlowo w czasach gimazjum, teraz to tylko baty w białym jak jestes wrogiem rasy białej, murzyni rumuni geje i lesby maja ciezko, ale to taka gimbusów zajawka ze poluja w grupach 15 osobowych i lepiej. bicie sie jest dobre dla lamusów, zwykle w 4 oczy nikt nic nie robi
Ja tyle razy do każdego mówiłam ...
-Weź powiedz,że jesteś za tym i już ....
I zawsze mówią na opak
A nie,to co do pedałów i lesbijek to nie ma u nas tego.Znaczy w Hucie to nie istnieje bo się boją.Jedynie w centrum Krakowa chodzą odmieńce ...
Tu akurat każdy jest przeciwko pedałom itp