Tamten temat przepadł w sumie, a niewielu ma ustawione 'najnowsze na górze', więc proponuję odświeżyc jako, że dział i tak jest praktycznie martwy.
Ja ostatnio przeczytałem "Co się przydarzyło tej małej dziewczynce"
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129435/co-sie-przydarzylo-tej-malej-dziewczynce
i 'Recenzja" Deana Koontza http://lubimyczytac.pl/ksiazka/129134/recenzja
Obie książki bardzo dobre.Co prawda w tej pierwszej tematyka na pewno jest poważniejsza, ale Koontza szybciej się jakoś czyta:)
Liczę, że są tu jacyś czytelnicy i polecą coś ciekawego Zachęcam do dyskusji.
lista tematów
Ostatnio przeczytana książka. strona 23 z 39
Jak najbardziej, jego styl pisania i zaskakujące zwroty akcji, zakończenia powieści są rewelacyjne!
Nie czytałam jeszcze nic, ale muszę się widocznie i za to zabrać.
Tyle książek do przeczytania, nie zdążę przed śmiercią
"Mapa" - Learner
"Szmaragdowa Tablica" - Carla Montero
a teraz "1859 dni Warszawy" Bartoszewskiego :)
wlasnie ja skonczylam :)
jak wrazenia?
-------------------------------------
Carla Montero - szmaragdowa tablica...
Ciekawe polaczenie historii z przeszlosci ze wspolczesnymi wydarzeniami, ktore laczy jeden wspolny element - obraz... Wciagajaca ksiazka, po, ktora warto siegnac :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Idealna powieść dla kobiet, które nie lubują się tylko w przesłodzonych romansach, które lubią sensacyjne i tajemnicze wątki w stylu Dana Browna!
Czytałam jednym tchem! Polecam każdemu! :)
Teraz w kolejce na półce czeka następna książka Carli Montero "Wiedeńska gra" - jak przeczytam to również opowiem wrażenia :)
The Republic of Thieves - Scott Lynch
Z każdą kolejną częścią seria Lyncha opowiadająca o parze oszustów, którzy ciągle pakują się w rozmaite kłopoty robi się coraz lepsza.
Z każdą kolejną częścią seria Lyncha opowiadająca o parze oszustów, którzy ciągle pakują się w rozmaite kłopoty robi się coraz lepsza.
'To ja,. Malala' - dajaca do myslenia... Mysle, ze warto po nia siegnac...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
BujajacaWoblokachh: miedzy 1, 3 i ostania bym sie zastanawiala... :)
Jak przebrniesz przez ta pierwsza pochwal sie jakie wrazenia (tez sie do niej przymierzam :P)
Chyba zdecyduje sie wlasnie na pierwsza. :P Ta i inne z serii były ponad 50% tańsze, więc... jeżeli przeczytam i się spodoba to pobiegnę po kolejne. :) Oczywiście dam znać jak skończę czytać. :)