Albo startują nie do swojej ligi? Zdjęcia kasy, penisów etc. Co chcą w ten sposób pokazać? Czemu nie zaczniecie szukać swojej ligi tylko za wszelką cenę chcecie do innej?
lista tematów
Czemu faceci na fotce szukają księżniczek z bajki
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: A jak reagujecie ??? Az ciekawa jestem..napisalam reagujmy w odniesieniu do Twojego "najlepiej nic nie robmy", a moderatorzy i administracja maja rozne sposoby, niektóre łagodniejsze niektóre ostrzejsze.. Najwazniejsze by zglaszac, reagowac.
Tylko tych " róznych sposobów" niestety nie widac w ogóle..tu jest problem 😉
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Gdyby bylo robione to nie widziałavym kolejnych "akcji" owego uzytkownikaTzn co, onanizowanie sie na kamerkach? Skad pewnosc ze to on, bylo widac twarz? Na profilu bylo jego zdjecie?
Wystarczy ze w kazdym z 3 kont ma ta sama fote profilową i to sami IP. Nie wystarczy ?
Konto usunięte: Wystarczy ze w kazdym z 3 kont ma ta sama fote profilową i to sami IP. Nie wystarczy ?
Co do ip to bym polemizowala, nie wiesz jakie ma i jakie maja poszczególne konta.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Wystarczy ze w kazdym z 3 kont ma ta sama fote profilową i to sami IP. Nie wystarczy ?to samo zdjecie profilowe, ale co na nim bylo, on? Bo jesli nie to wcale nie oznacza ze to byl on a z tego co widze (duzo) to nie wyglada bys miala racje.
Co do ip to bym polemizowala, nie wiesz jakie ma i jakie maja poszczególne konta.
Jednak wiem na tyle , ze mam PEWNOSC ze 2 konta o ktorych pisalam naleza do niego - (sam ciagnal jeden temat z 2 nickow). Teraz pojawil sie z ego konta z ta samą fotą profilową . Nie daje to do myslenia ?
Nie wiem czemu na sile szukasz argumentow, ze to nie musi byc on.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Teraz pojawil sie z ego konta z ta samą fotą profilową . Nie daje to do myslenia ?jesli zdjecie profilowe nie przedstawia jego osoby, to rownie dobrze moze byc kazdy. :) a i tak max 3 konta mozna posiadac. :)
Chyba kazda z nas o czym innym...jesli ktos ma na 3 kontach fotke (fejk) tą samą i nie ukrywa sie z tym ze 2 konta naleza do niego, a teraz pojawo sie 3 cie to nie jest to dziwne ? Z 2 kont na zmiane ubliza, z 3go sie zabawia. I nikt na to nie reaguje
Konto usunięte: Chyba kazda z nas o czym innym...jesli ktos ma na 3 kontach fotke (fejk) tą samą i nie ukrywa sie z tym ze 2 konta naleza do niego, a teraz pojawo sie 3 cie to nie jest to dziwne ? Z 2 kont na zmiane ubliza, z 3go sie zabawia. I nikt na to nie reaguje
Fejkowych fotek nie mozna dodawac, tak samo ublizac innym, nalezy to zglaszac a nie tak jak napisalas "najlepiej nic nie robic". Od bana do bana az do "pocaluj klamke". ;) Kazde zgloszenie jest rozpatrywane, a kara jest nakladana stosownie do poziomu przewinienia badz przewinien.
Dopóki nie jest łamany regulamin...własnie jest i to nagminnie ! Dostaje blok na1 konto, nawija z 2go. I tak juz od hoho.