Albo startują nie do swojej ligi? Zdjęcia kasy, penisów etc. Co chcą w ten sposób pokazać? Czemu nie zaczniecie szukać swojej ligi tylko za wszelką cenę chcecie do innej?
Czemu faceci na fotce szukają księżniczek z bajki
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Troszkę Michasiu nadinterpretacja,sądziłem ,że zrozumiesz. Napisałbym niegeneraluzyj ,albo nie wrzucaj całych pokoleń do jednego wora ,ale to już jest tak oklepane ,że na wymioty się zbiera. Powiem tak ,na zakończenie podstawówki ,zadałem trenerowi pytanie "i kto tutaj teraz będzie grał jak my odejdziemy ?". Odpowiedź jest sednem tej sprawy ,"10 lat przed wami i pewnie 20 lat po Was co roku słyszę to samo pytanie". Konsensus?w każdym roczniku znajdzie się sportowiec,intelektualista,nierób,nieudacznik i alkoholik.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
[quote=BekaZciebieModzie]Przeczytajmojopis: Nie ogarniam po co w ogóle wchodzisz na forum , przeciez tu same prostaki , a Ty taki inteligent. Nie wstyd Ci znizac sie do takiego poziomu ??
Zamknij pisde
Blok zniknął i znów pokazujesz swój poziom desperacji ? Dajże już spokoj , nie osmieszaj sie ..
Hmm jak to dobrze że niektórych osób nie widzę
Я удалю secret chat
anfet4minka: Nie szukam księżniczki i nie wysyłam takich zdjęć, to nie dla mnie takie głupie zabawy, wolałbym się spotkać przy herbacie.
Słuszne uwagi. Niestety mało kobiet jest obiektywna na temat swojego wyglądu i swoje defekty. No niestety mam lustro w domu i ono nie kłamie. Choć to smutne i jestem kaszalotem. Nie mniej jak czasami czytam wiadomości do mnie to w zasadzie nie wiem co mam odpowiedzieć. Po prostu mi tych ludzi tak po ludzku żal :/
Я удалю secret chat
BossMen - podpadles mi z tymi kaszalotami...nie kazda ma to szczęscie urodzić się piękną i zgrabną. To znaczy, że taka osoba w ogóle nie powinna się pokazywać miedzy ludzmi ?? Swoją drogą- ja bym się wstydziła tak o kimś powiedziec...
Ale najlepsi są Ci, ktorzy uwazaja się za super inteligentnych, a przeslesz im prosty tekst, dowcip itp.i nie rozumieją 😜
A potem w akcie desperacji blokują.
Co Ty pisaju, zaden z Ciebie kaszalot! I pamietaj, ze jesli ktos nie akceptuje, nie lubi Cie takiej jaka jestes to nie jest Ciebie w ogole wart!
Oam - najlepiej nic nie robmy, bo "ci wyzej" nie reaguja a facet z kilku kont :ubliza, wyzywa, łamie nagminnie regulamin i jest ok