Albo startują nie do swojej ligi? Zdjęcia kasy, penisów etc. Co chcą w ten sposób pokazać? Czemu nie zaczniecie szukać swojej ligi tylko za wszelką cenę chcecie do innej?
Czemu faceci na fotce szukają księżniczek z bajki
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Ze nie masz zdjec - to sie nie dziwię. Wstydu tez nie specjalnie..wlasciwie to chyba niewiele masz poza koniecznoscią wyładowania się na innych , bo nie radzisz sobie z frustracją. Tyle w temacie , dobrej nocy
Każdy chyba chciałby być w lidze wyżej, prawda?
Nie pokazywałem nigdy to nie wiem jak jest. Trochę bym się wstydził tak pokazywać wszystkim. :(
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że tu nikogo nigdy nie szukałem.
Fotka pod tym względem nie jest wyjątkiem. Każdy portal społecznościowy przyciąga takich ludzi liczących na łatwy sex.
Równie dobrze idąc do pubu czy knajpy tez mozna liczyć na łatwy sex.Nie ma tu reguły. Z moich obserwacji wynika , że tu większość facetów to tacy (zresztą sami o tym piszą), którzy w realnym swiecie nie potrafią sobie poradzic z nawiązywaniem znajomosci z konietami. Tutaj chyba liczą na cud, bo zazwyczaj nie potrafią nawet w normalny sposób zacząc i kontynuować prostej rozmowy.
Może zabrzmi głupio ale nigdy nie szukałem kiedykolwiek księżniczki bo tak naprawdę wystarczy zwykła kobieta z sercem, inteligentna uczuciowa szczera. Tu na fotce jestem bo lubię poznawać ciekawych ludzi i rozmawiać na każdy temat ale wiem że ciężko jest kogokolwiek poznać bo z góry ocenia się człowieka. Facet powiedział komplement to musi oznaczać że podrywa a to zwykła uprzejmość,miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie
A mozna oceniac z dołu ? 😜. Zalezy jaki to komplement , bo jak facet pisze "fajna dupa, ruchałbym" i nie widzi w takim komplemencie nic złego no to sorki..poza tym moim zdaniem zaczynanie rozmowy od razu od komplementów to tez takie troche słabe...niby faceci sciemniają , ze liczy sie wnetrze itd.a 80 % z nich zaczynajac rozmowe , komentuje od razu wlasnie wygląd .
Najczęściej rozmowę zaczynam od przywitania się bo tak według mnie trzeba,komplement typu fajna dupa mogą stosować ludzie którzy są po prostu niedojrzali, wolę dostrzec u kobiety to co ludzie mogą nie dostrzec, uśmiech oczy.
Ale ostatnio młode pokolenie jest zbyt leniwe żeby wyjść na łowy. Tak samo z uprawianiem sportu mają. Za mojego dzieciństwa wszystkie boiska były pozajmowane. A teraz pustka na nich. Lepiej w nogę na playu zagrać niż w rzeczywistości. Postęp technologiczny.
Tylko weź pod uwagę,że młodzi sami sobie tej konsoli nie kupują. To raczej nasze pokolenie zrobiło się leniwe i zamiast iść z dzieciakiem lepiej mu konsolę zafundować ,bo przecież w domu mu się krzywda nie stanie.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Ale jak mu mówisz żeby szedł na dwór to jakoś mu się nie chce. Jakieś 10 lat temu poszedłem pograć w kosza. Młode pokolenie siedzialo i piło.