Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 171 z 217
No tak tylko że ja się nie muszę o to martwić bo mieszam w bloku gdzie mieszkają 3 rodziny wraz zemną
ja chyba bym wolała mieć ogrzewanie jakieś inne niż miejskie xD bo to koszty z kosmosu są
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
60m2 koszt ogrzewania 240 zł co miesiąc przez cały rok, oczywiście jak nie ogrzewam wcale, w tym roku czuje że będzie z 1000 dopłaty jak nic ;/ i tylko dlatego że mam miejskie
Ale dobra u nas 1m3 wody zimnej to 16,70 zł i ma podrożeć w przyszłym miesiącu xD
Я удалю secret chat
DOM, a mi tyle idzie na ogrzanie mieszkania w bloku, jak go nie ogrzewam xD Tu są jakieś dziwne układy w mieście, woda ze złota czynsze jak za zboże we własnym m. W mieście obok gdzie mam mieszkanie woda jest 5 zł tańsza za m3 a ogrzewanie to połowa tej kwoty xD. Ale tu mam własne 3 pokoje a tam dwa. U mojego męża w mieszkaniach woda kosztuje 10 zł, xD a czynsze są śmiesznie niskie, ale to już inne województwo.
Я удалю secret chat
Taki mam plan :) tylko lokalizację trzeba dobrać :) no i niestety działka nieuzbrojona 800m2 to u nas już koszt powyżej 100 tyś zł. Są fajne developerki w przyzwoitych cenach 400-500 tyś ale nie pasuje nam lokalizacja, ja nie będę dojezdzać 40 minut a mąż ponad godzinę do pracy. Jak się trafi coś sensownego w przyzwoitej cenie na pewno. Teraz szwagier czeka na swoje 120 m2 w szeregówce na zadupiu województwa i developer życzy sobie 499 tyś ;-) także no.
Я удалю secret chat
Ja tam nie narzekam mieszkanie w bloku chodź muszę je opłacać sama prąd wodę i śmieci mieszkanie to ja takich kosztów nie ponoszę