Czesc i czolem!
Dzisiaj porozmawiamy o zwierzetach. Temat bliski kazdemu z nas wiec oczekuje minimum 515117621626128 stron w temacie.
Poniewaz mowi sie na miescie, ze pies to najlepszy przyjaciel czlowieka zawsze mnie interesowaly poglady wlascicieli slodkich zwierzakow odnoscie gotowania z nich pysznej zupy.
Internety pisza, ze mieso kota i psa to przysmak azjatyckiej biedoty, ale czytajac dalej:
"Psy trafiają na talerze głównie w południowo-wschodniej prowincji Guangdong. Nieopodal znajduje się cieszące się złą sławą miasto Youlin, w którym co roku odbywa się festiwal psiego mięsa. Podczas trwającego dziesięć dni festiwalu uśmierca się i zjada dziesiątki tysięcy psów".
Logicznie rzecz biorac ludzie, ktorzy specjalnie hoduja pewne rasy psow, ktore maja najlepsze mieso plus urzadzaja tego typu festiwale z 400 letnia tradycja, moga byc biedota jedynie umyslowa.
Q: Jadlas/les kiedys "wyjatkowe" potrawy przyrzadzane z kontrowersyjnych zwierzat?
Q: Posiadasz jakiegos pupilka? Czy zwierze moze zastapic nam przyjaciela w postaci czlowieka?
Q: Sa wrod nas wegetarianie, ktorzy po obejrzeniu sposobu w jaki zwierzeta sa zabijane i ogolnie traktowane jako "towar" stwierdzili, ze wola zywic sie trawa?
Mam nowa metode zakladania tematow z 3 pytaniami abyscie sie nie zmeczyli stukajac w klawiaturke.
Pozdrawiam kotke o imieniu Puszek.
lista tematów
Nasze kochane pupilki! strona 3 z 6
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: Nie jak kiler. Wiesz o co mi chodzi. Ona się będzie chciała z kotem bawić. Jak kot jej krzywdy nie zrobi, to ona nie zaatakuje, bo po co?
Papuga musi mieć zajęcie cały zcas, dobrze żeby było inne zwierze w domu, to się nudzić nie będą. Ale jak się kotu włączy jakieś polowanie, to mogą się odwrócić te role. Najgorzej jak Kalafiorowi spodoba się nowa zabawa. xD
Ale to juz nie mój ból głowy.
Wiem o co Ci chodzi, juz to wyjasnilismy. RIP moj kot. [*]
Konto usunięte: O cholercia, czy ja dobrze trafiłam? Tyle znajomych japek, cześć Wam!
Spodziewałam się martwego forum, a tu nawet coś się dzieje!
Heeeej! Przyciagam chyba jakies dinozaury na to forum.
To zasluga Bartka!
Konto usunięte: Jak mieszkałam jeszcze w Kielcach, słyszałam o budce z kebabem z mięsa krokodyla. Niestety nie miałam okazji spróbować - zapewne smakował jak kurczak. jestemwczorajsza: Q: Posiadasz jakiegos pupilka? Czy zwierze moze zastapic nam przyjaciela w postaci czlowieka?
Mam kota i dwie świnki morskie.
W pewnym momencie swojego życia zaczęłam mieć obsesję na punkcie kotów - dobrze, że mam już męża, bo powoli zaczynałam zamieniać się w kotkową wariatkę
Krokodyla?
Blondynka ze wsi nawet nie wiedziala, ze sa jadalne.
Krokodyla tez bym sprobowala.
Czemu mnie obsesja na punkcie kotow nie dziwi skoro to tak urocze zwierzeta?
Konto usunięte: będzie na mnie, bo jestem facetem i w ogóle jej nie rozumiem i jestem szowinistą i jej matka miała rację, a w ogole pogoda jest do dupy przeze mnie.
Takie 7/10.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: To zasluga Bartka!
TO NIE JA! To Natalia... jestemwczorajsza: Takie 7/10.
Takie prawdziwe.Słuchaj, skoro jest już Patrycja i Ania, to chyba juz nas dość do tego pieczenia chleba, prawda?
Dlaczego wszystkie zaslugi mi oddajesz?
Nie jest prawdziwe, jest zabawne i szowinistyczne.
Nadal chcesz probowac?
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Dlaczego wszystkie zaslugi mi oddajesz?
No bo to ty.jestemwczorajsza: Nadal chcesz probowac?
Ale tematu nie założę. Wyjątkowo na humorze założyłem. Ale to przez pomyłkę.
Uki byłby ze mnie dumny.
Ostatni raz temat tu zakladalam pewnie z rok temu, a w ciagu tygodnia 3. Widzisz powiazanie z takim jednym?
Tematu nie zaloze, bo przeniesli poprzedni? Foch i bunt?
Ja bede zakladac w miare mozliwosci. :-)
Na humorze widzialam, takie 5/10 Bartek.