Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.
-- - - - --
tak serio to
Jak tam weekend?
Jakieś imprezki?
lista tematów
Uwaga na przybyszów z czata strona 4 z 7
Przybysz z miejscowosci Pakosław moze sie ujawnij cwaniaku a nie lurkujesz forum z ukrycia i jak taka pierdoła lotosz z jęzorem po moich realnych znajomych
Napisałam "całuj dupę' na forum. sensacja na wsi XD . nie wierze jak dorosły facet moze sobie takimi pierdołami glowę zajmować.
żebym wiedziala który to Ty to przynajmniej dałąbym na czarna listę i spokój nie właziłbyś w temat.
Konto usunięte: Przybysz z miejscowosci Pakosław moze sie ujawnij cwaniaku a nie lurkujesz forum z ukrycia i jak taka pierdoła lotosz z jęzorem po moich realnych znajomych
Napisałam "całuj dupę' na forum. sensacja na wsi XD . nie wierze jak dorosły facet moze sobie takimi pierdołami glowę zajmować.
żebym wiedziala który to Ty to przynajmniej dałąbym na czarna listę i spokój nie właziłbyś w temat.
Niektórzy powinni mieć dożywotni zakaz korzystania z internetu.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
może chcesz dostać przez łeb?
no gdzies już to czytałam, ze niby nam zawsze w dupach mało, no w sumie apetyt rosnie w miare jedzenia, a faceci zbytnio nie są wymagajacy, jak widac na fotce też proszą sie pod fotkami kobiet jak świnka o żarcie nawet jak kobieta jest 2/10 to dają atencj sporo, wiele im do szczęscia nie trzeba, coś w tym jest:D