praksyda
praksyda
  11 listopada 2018 (pierwszy post)

Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.
-- - - - --
tak serio to
Jak tam weekend?
Jakieś imprezki?

Erf
Erf
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Młoda jesteś podobno na start wystarczy tylko dobre nawilżenie, w sumie to nie wiem;/

Ptaksydo, to już 27 lat. No ale w sumie to to co zrobiłam się sprowadza do tego, co napisałaś. Oczyściłam i nawilżyłam. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: prostowalam włosy. na jeden dzień wystraczyło.. ale takie keratynoiwe prostowanie to okolo 500zl.. nie wiem sama, niby w prostych mi calkiem ładnie..kurde ten mop na głowie już mnie denerwuje czuje sie jakbym zatrzymala sie w latach 80-tych.

A może przeciwnie, dodatkowe nawilżenie loków byłoby spoko, jak już będziesz wydawać pieniądze? :-D Bo masz chyba tendencje do puszenia, a tak byłyby takie.. soczyste. :-D
asshoIe
asshoIe
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Damian synu, jeszcze żyjesz?

a jakże... i nawet mam się całkiem dobrze, jak widać ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: przecież ten Młody gowniak działa na mnie jak płachta na byka.

Lepiej bym tego nie ujął... dlatego latasz za mną jak głupia a ja się z Ciebie śmieję i uważam, co by czegoś nie złapać...;D
praksyda
praksyda
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej bym tego nie ujął... dlatego latasz za mną jak głupia a ja się z Ciebie śmieję i uważam, co by czegoś nie złapać...;D

wlewaj sobie dalej.. ale ja Ci nie pisze ze jesteś"sukowaty" chwile nawet prawie byłam do Ciebie mila, dej żyć..
asshoIe
asshoIe
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: asshoIe: Lepiej bym tego nie ujął... dlatego latasz za mną jak głupia a ja się z Ciebie śmieję i uważam, co by czegoś nie złapać...;D wlewaj sobie dalej.. ale ja Ci nie pisze ze jesteś"sukowaty" chwile nawet prawie byłam do Ciebie mila, dej żyć..

A ja Tobie nie piszę, że jesteś "stulejarzem"... ale nie martw się, za chwilę załączy się demencja i zapomnimy o całej sprawie :D
praksyda
praksyda
  12 listopada 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja Tobie nie piszę, że jesteś "stulejarzem"... ale nie martw się, za chwilę załączy się demencja i zapomnimy o całej sprawie :D

całuj dupe małystulejarzu, cienki bolek jesteś. 1:0
asshoIe
asshoIe
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: całuj dupe małystulejarzu, cienki bolek jesteś

ja wiem, że Ty byś bardzo chciała, ale przykro mi, nie gustuję w dinozaurach :D
praksyda
praksyda
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem, że Ty byś bardzo chciała, ale przykro mi, nie gustuję w dinozaurach :Dpraksyda

no ja tez niechcialabym uczyc jakiegos gówniaka. co i jak ma robić XD takze wybacz, krótkodystansowcu skup sie na dziewczynach na swoich imprezkach. xd
asshoIe
asshoIe
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tez niechcialabym uczyc jakiegos gówniaka. co i jak ma robić XD takze wybacz, krótkodystansowcu skup sie na dziewczynach na swoich imprezkach. xd

znowu przemawia przez Ciebie zazdrość... załatwić Ci viagrę dla Twoich kolegów z domu spokojnej starości byś jeszcze coś w życiu pokorzystała?:D
praksyda
praksyda
  12 listopada 2018
d83dde0f
Konto usunięte
Konto usunięte: znowu przemawia przez Ciebie zazdrość... załatwić Ci viagrę dla Twoich kolegów z domu spokojnej starości byś jeszcze coś w życiu pokorzystała?:D

do czwartku napletku, niech moc na czacie będzie Tobą..poznecam sie pod koniec tygodnia...d83dde02
praksyda
praksyda
  12 listopada 2018
Erf
Erf: Ptaksydo, to już 27 la

Dla mnie zawsze masz te 22 lata, tak Cię zapamiętałam.
Erf
Erf: A może przeciwnie, dodatkowe nawilżenie loków byłoby spoko, jak już będziesz wydawać pieniądze? :-D Bo masz chyba tendencje do puszenia, a tak byłyby takie.. soczyste. :-D

kosmetyków samych nawilżajacych mam sporo ale moze jest jakies kosmetyczne głebokie nawilzenie..kręcone włosy mają tendecje do przesuszania sie, inna struktura włosa.

No mam fotke w prostych włosach nawet, ale tu jej nie wstawie.. jedynie an PW.d83dde0a
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie zawsze masz te 22 lata, tak Cię zapamiętałam

Nie ma to jak skasować foto albo cały czas na starym jak Rexio i wieczna młodość. A do Ciebie później babciu

Konto usunięte
Konto usunięte: jedynie an PW

Pokad83dde0d
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: tak serio to Jak tam weekend? Jakieś imprezki?

HELLO :-)
Niestety cały pracowity jak i dzisiaj.
Niech przybywają przybysze z Czatu może im uda się rozkręcić Forum :afro:
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.

Najlepiej niech szuka w realu :tak:
HardStyled83ddd0a
dokadnocaidziejez
dokadnocaidziejez
  12 listopada 2018

Jak zwykle jakiś pajac zmienił temat :ziew:

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  12 listopada 2018
Owad
Owad: Niech przybywają przybysze z Czatu może im uda się rozkręcić Forum

Tak zapraszamy:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zwykle jakiś pajac zmienił temat

Jak zwykle marudzisz. Gorzej niż Ptaksyda w okresie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  12 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak zapraszamy:

Tylko oby bez
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zwykle marudzisz.

Zrozum go, Psiaka pochował wiedz nie ma do kogo pomarudzić.
HardStyled83ddd0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.