Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.
-- - - - --
tak serio to
Jak tam weekend?
Jakieś imprezki?
lista tematów
Uwaga na przybyszów z czata strona 3 z 7
Konto usunięte: Młoda jesteś podobno na start wystarczy tylko dobre nawilżenie, w sumie to nie wiem;/
Ptaksydo, to już 27 lat. No ale w sumie to to co zrobiłam się sprowadza do tego, co napisałaś. Oczyściłam i nawilżyłam. :D
Konto usunięte: prostowalam włosy. na jeden dzień wystraczyło.. ale takie keratynoiwe prostowanie to okolo 500zl.. nie wiem sama, niby w prostych mi calkiem ładnie..kurde ten mop na głowie już mnie denerwuje czuje sie jakbym zatrzymala sie w latach 80-tych.
A może przeciwnie, dodatkowe nawilżenie loków byłoby spoko, jak już będziesz wydawać pieniądze? :-D Bo masz chyba tendencje do puszenia, a tak byłyby takie.. soczyste. :-D
a jakże... i nawet mam się całkiem dobrze, jak widać ;D
Lepiej bym tego nie ujął... dlatego latasz za mną jak głupia a ja się z Ciebie śmieję i uważam, co by czegoś nie złapać...;D
Konto usunięte: asshoIe: Lepiej bym tego nie ujął... dlatego latasz za mną jak głupia a ja się z Ciebie śmieję i uważam, co by czegoś nie złapać...;D
wlewaj sobie dalej.. ale ja Ci nie pisze ze jesteś"sukowaty" chwile nawet prawie byłam do Ciebie mila, dej żyć..
A ja Tobie nie piszę, że jesteś "stulejarzem"... ale nie martw się, za chwilę załączy się demencja i zapomnimy o całej sprawie :D
Konto usunięte: no ja tez niechcialabym uczyc jakiegos gówniaka. co i jak ma robić XD takze wybacz, krótkodystansowcu skup sie na dziewczynach na swoich imprezkach. xd
znowu przemawia przez Ciebie zazdrość... załatwić Ci viagrę dla Twoich kolegów z domu spokojnej starości byś jeszcze coś w życiu pokorzystała?:D
Dla mnie zawsze masz te 22 lata, tak Cię zapamiętałam.
Erf: A może przeciwnie, dodatkowe nawilżenie loków byłoby spoko, jak już będziesz wydawać pieniądze? :-D Bo masz chyba tendencje do puszenia, a tak byłyby takie.. soczyste. :-D
kosmetyków samych nawilżajacych mam sporo ale moze jest jakies kosmetyczne głebokie nawilzenie..kręcone włosy mają tendecje do przesuszania sie, inna struktura włosa.
No mam fotke w prostych włosach nawet, ale tu jej nie wstawie.. jedynie an PW.