Kolega szuka kobiety,... młodej.. pięknej..nie musi być inteligentna.
-- - - - --
tak serio to
Jak tam weekend?
Jakieś imprezki?
lista tematów
Uwaga na przybyszów z czata strona 2 z 7
Ehhhhhh, kolejny głupi tem... oh wait. Jednak nie.
Dobrze, zrobiłam sobie domowe spa. Jeszcze breżniew (henna brwi) i laminowanie włosów galaretką. Ale to jutro. :D
Miałam iść dziś na marsz towarzysko, ale ja się boję nawet łokci w autobusie, a co dopiero w takim tłumie. :D
Zawsze ryj mi się cieszy jak Cie widze.. nie wiem czemu :D
Erf: Dobrze, zrobiłam sobie domowe spa. Jeszcze breżniew (henna brwi) i laminowanie włosów galaretką. Ale to jutro. :D
Miałam iść dziś na marsz towarzysko, ale ja się boję nawet łokci w autobusie, a co dopiero w takim tłumie. :D
jakie to SPA?
ja sobie chcę zrobić keratynowe prostowanie włosów, nie wiem czy to dobry pomysł.
Zaraz, zaraz. Nie wysyłałem żadnych jotpegów.
Konto usunięte: pomimo mojego trolinu często gęsto na fotce od 2008r.. nie wysłałam nikomu nic... nie umówiłam sie z nikim..Nie powiedzialam nikomu TAK tak Mi dopomóz... amen.
Teraz to się tak tłumaczysz, jakbyś miała nieczyste sumienie.
Ja spowiednik znam się na tym.
Konto usunięte: Wejdz na czat i znajdz jedna osobę, która źle o mnie powie to Ci zrobię ....kupie gwiazdę XD
oj zartuję.. ejj powiedz kim jesteś :D
Mnie nie można kupić, stać mnie na gwiazdę. Poza tym w starych czasach, panie potrafiły je mi organizować, to się zdarzało.
Nie. I to z powodu waszej babskiej ciekawości.
Większość moich odpowiedzi to jednak śmieszkowanie, więc może dlatego. Tak czy inaczej, cieszę się. :3
Konto usunięte: jakie to SPA?
ja sobie chcę zrobić keratynowe prostowanie włosów, nie wiem czy to dobry pomysł.
Farbowanko włosów, pilingi, maseczki itp. Niewiele to pomoże, ale chociaż się staram. . :-D
Robiłaś już coś takiego kiedyś? Ciekawe na jak długo by to u Ciebie wystarczyło, przy tak kręconych włosach. Z mojej perspektywy szkoda, bo fajowe te Twoje loczki, ale rozumiem potrzebę zmian. :-D
Młoda jesteś podobno na start wystarczy tylko dobre nawilżenie, w sumie to nie wiem;/
Erf: Robiłaś już coś takiego kiedyś? Ciekawe na jak długo by to u Ciebie wystarczyło, przy tak kręconych włosach. Z mojej perspektywy szkoda, bo fajowe te Twoje loczki, ale rozumiem potrzebę zmian. :-D
prostowalam włosy. na jeden dzień wystraczyło.. ale takie keratynoiwe prostowanie to okolo 500zl.. nie wiem sama, niby w prostych mi calkiem ładnie..kurde ten mop na głowie już mnie denerwuje czuje sie jakbym zatrzymala sie w latach 80-tych.