Tego jest cala masa tutaj. Nie można jakos weryfikować profili po zdjęciach.co jeszcze mozna zrobić żeby tyle tu tego nie było? No przeciez to jest jakas masakra.dlaczego w rankingach dajecie same Fake konta 🙄
Fake konta strona 8 z 9
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Widze ze zazdrosne baby nie maja co robic 😂 uwazajcie bo sie przejme ta wasza krytyka 😄😄 wezcie swoja żale wylewajcie gdzie indziej bo ja tylko spytalam o fake konta. Wiedz wyluzujcie 😊 nie muszą wam odpowiadać moje zdjęcia moje ubrania. Ale nie musicie zaraz tego krytykować jeśli wgl mnie nie znacie 😊 no ale coz widać ze wasza jedyna przyjemnością jest tu pisac o mnie i o moich zdjęciach 😊😊 spoko pisz cie sobie jakos przecież trzeba sobie powyzywac cos czego nigdy sie nie osiągnie 😊
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
TYLKO BÓG MOŻE JĄ SĄDZIĆ!!!
A tak na serio, trzeba mieć bardzo nudne swoje życie aby się interesować cudzym.
Rozumiem, ale nie widzę w poście założycielki tematu : oceńcie moje zdjęcia, bo mnie interesuje wasza opinia. ;)
Jaki sens krytykować kogoś, kto ma tę opinię w 4 literach?
Jesteście dorosłymi ludzmi, a zachowujecie się jak uparte dzieci.
Ale przeciez portal ma nazwe "fotka" i polega na ocenianiu zdjec, czyz nie ?? Na logikę..pokaz mi proszę choc jeden temat, gdzie kazdy sie go trzyma .
Między innymi tak, chociaż myślałam że jest dla nawiązywania nowych znajomości.
Co do funkcji oceniania, od tego jest opcja TAK/NIE, komentarz pod zdjęciem, ocena +10 lub prywatna wiadomość.
Na pewno forum nie jest od tego aby publicznie linczować koleżankę.
Jak tak bardzo musiałaś to już wyrazi£aś swoją opinię. Wystarczy. Jest to dzial hydepark, wiadomo że tutaj jest dozwolone więcej niż na innych działach, co nie zmienia faktu, że pare stron oceniać jedna drugą to głupie i puste.
Dorośli ludzie posiadają jedną ciekawą cechę - dojrzałość. I to nas różni od gimnazjalistów wyzywających innych.
Jeśli Twoje wypowiedzi nie mają nic wspólnego z tematem to po co się udzielać?
Znudziło mi się papranie w błocie z osobą, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
To bez sensu, szkoda mojego czasu.
Wsystko kwestia gustu :)
z kolei do wszystkich skaczacych sobie do oczu, przypomne, temat dotyczy FAKE PROFILI nie profilu Autorki. Zatem, trzymajmy sie tematu, albo z racji dzialu nabijamy w milej atmosferze.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)