Irytują mnie faceci, którzy wypisują do młodych dziewczyn z zapytaniem czy są zainteresowane 'dyskretnym sponsoringiem' Naprawdę ręce opadają... Czy wy faceci naprawdę jesteście jacyś nie wyżyci seksualnie? Jeśli tak to jest coś takiego jak burdel bądź dziewczyny, które stoją na trasie - one chętnie spełnią wasze życzenia. Komemtarz/e zostawić może każdy.
lista tematów
Irytacja strona 4 z 4
raugi: tak jest, święta racja, tak na prawdę to każdy myśli o seksie i każdy czasami jest niewyżyty :)
Myslenie o seksie a brak umiejętnosci panowania nad popędem i oznajmienie kobietom że się ma poped seksualny to normalne nie jest
Konto usunięte: BekaZCiebieModzie: To że mam 16 lat nie znaczy że uważam się za dorosłom, lecz jak na swój wiek jestem dojrzała i odpowiedzialna. Każdy jest dzieckiem dopóki ma rodziców. To o co powinnam zadbać niech Cię NIE interesuje. Nie zależnie od tego czy będę miala 16 lat czy 30 faceci i tak będę wypisywać z niemoralnymi propozycjami.
Musisz wiedzieć w internetowej sieci najbardziej widoczni sa zboczency, seksoholicy ,erotomani i wiele innych. Jedyne co mozesz zrobić to nie wstawiać zdjęc prowokujących seksualnie albo blokowac im konta
Owad: Dobrze pisze GNEBICIEL. Gowniarze szaleją nie ma tego rygolu co za moich lat, teraz mają wolną rękę i robią co chcą, zgnoją nauczyciela w szkole i nauczyciel nic nie może zrobić, za moich młodych czasów za takie coś jak by nauczycieli wł z listewki to by się nauczyli manier.
Nie wiem jaki Ty rocznik jestes ale za moich czasów nauczyciele stosowali kleczenia na grochu , bicie książką pog głowie, linijką po ręku a gówno to dało bo wielu z tych bitych to lokatorzy cel w zakładach karnych.
U mnie w szkole nikt nie był bity. Czasem tylko ktoś wyleciał a karę z lekcji. Tylko co to za kara skoro można w lekcji nie uczestniczyć ;)
Konto usunięte: linijką po ręku a gówno to dało bo wielu z tych bitych to lokatorzy cel w zakładach karnych.
Współczuję mieć takich kolegów. Widać po tym przykładzie że przemoc rodzi kolejną przemoc, jeszcze brutalniejszą.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: kolorowy111: linijką po ręku a gówno to dało bo wielu z tych bitych to lokatorzy cel w zakładach karnych.
Współczuję mieć takich kolegów. Widać po tym przykładzie że przemoc rodzi kolejną przemoc, jeszcze brutalniejszą.
To nie żadne nowe odkrycie ze przemoc rodzi przemoc, moze być też katalizatorem uzaleznien
Mogę wiedzieć za co moderacja dala mi bana, ze nie mogę oglądać transmisji na kamerkach u kogoś. Za co ten ban? Prosze o uzasadnienie tego bo jest co najmniej śmieszne i żałosne!
MariuszS.999
MariuszxD1992: Mogę wiedzieć za co moderacja dala mi bana, ze nie mogę oglądać transmisji na kamerkach u kogoś. Za co ten ban? Prosze o uzasadnienie tego bo jest co najmniej śmieszne i żałosne!
Powód otrzymania bana miałeś w powiadomieniach 2 lipca.
III. Reklamacje
1. Dział HelpDesk odpowiada zainteresowanym Użytkownikom na zażalenia blokad czasowych, przed upływem 48 godzin od ich nadania.
Niestety ten czas już dawno minął. Proszę cierpliwie czekać do zakończenia bana.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.