Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
lista tematów
Słowa krąg zataczające strona 4 z 26
Konto usunięte: ASZABENE: szukam jedynie zależności dobranych słów do tego co nas otacza
Aaaa Ty spryciarzu. Wydaje mi się, że nie ma tu zależności, tak postawiłeś pytanie, że wymagało zastanowienia ;) A wtedy nie ma szans na to, że podświadomość dojdzie do głosu :)
Niby tak ,ale spójrz na pierwszą stronę i przyporzadkuj słowa do autorów ,pewnie trochę to naciągane ,ale myślę ,ze ziarno prawdy by się tam znalazło
Konto usunięte: No dobra ,psycholoszka ze mnie żadna ,ale zawsze fascynowalo mnie majsterkowanie przy ludzkim umyśle
Ja bym się nie wysnuwał tak daleko idących wniosków z tej zabawy jak Ty starasz się zrobić.
Jest jeszcze słówko które może Ciebie zainteresuje.
I teraz kombinuj kto go najczęściej używa.
A panią od żenady się nie przejmuj, to znana z trollowania osoba.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: ASZABENE: No dobra ,psycholoszka ze mnie żadna ,ale zawsze fascynowalo mnie majsterkowanie przy ludzkim umyśle
Ja bym się nie wysnuwał tak daleko idących wniosków z tej zabawy jak Ty starasz się zrobić.
Jest jeszcze słówko które może Ciebie zainteresuje. I teraz kombinuj kto go najczęściej używa.A panią od żenady się nie przejmuj, to znana z trollowania osoba.
Faktem jest ,ze to tylko zabawa ,zwykła gra słów nic ponadto . Gdybym nie spróbował pociągnąć tego dalej (co pozwoliło na większą liczbę wypowiedzi ) skonczyloby się na pierwszej stronie ,jak ninja zauważyła zaraz na swoim wstępie "wszystko zostało już powiedziane ". Takze starałem się coś jeszcze z tego "wydusic ". Zauważam jeszcze jedną zależność ,jeśli autor zakładający wątek bierze w nim czynny udział ,wtedy wątek się kręci ,w przeciwnym razie powstaje splot przypadkowych wypowiedzi .
A co do cyckow ,kto najczęściej używa tego słowa ? Pewnie Ci którzy nie mieli przyjemności dotknąć ,jak i Ci którzy mieli ,ale utracili okazje ku temu
Konto usunięte: Zauważam jeszcze jedną zależność ,jeśli autor zakładający wątek bierze w nim czynny udział ,wtedy wątek się kręci ,w przeciwnym razie powstaje splot przypadkowych wypowiedzi .
...chyba że wpadnie Ajsza i będzie natłok wypowiedzi.
Daj jeszcze szanse tym co dopiero wieczorem na fotce zagoszczą.
Myślałem o pewnej byłej moderatorce. Ona też nadużywa ;D
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: ASZABENE: Zauważam jeszcze jedną zależność ,jeśli autor zakładający wątek bierze w nim czynny udział ,wtedy wątek się kręci ,w przeciwnym razie powstaje splot przypadkowych wypowiedzi .
...chyba że wpadnie Ajsza i będzie natłok wypowiedzi.
Daj jeszcze szanse tym co dopiero wieczorem na fotce zagoszczą.ASZABENE: A co do cyckow ,kto najczęściej używa tego słowa ?
Myślałem o pewnej byłej moderatorce. Ona też nadużywa ;D
Choć korci mnie aby zrobić mały eksperyment, zabrakło mi tutaj jednej osoby ,a mianowicie praksy . Piszesz się na to ?