Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
lista tematów
Słowa krąg zataczające strona 3 z 26
Konto usunięte: Brawo Ty ,uzasadnienie podparte dowodami . Podejście czysto techniczne ,biało na czarnym . Jestem pełen podziwu za chęci i wkład włożony w wypowiedź wiedziałem ,że potrafisz
Zaczęłam wchodzić w poważne narzędzia nawet, ale bałam się, że będą w historii i byłby przypał w pracbazie. ;-D
Konto usunięte: Słowo "dlaczego" podskoczyło o około 100 wyświetleń w porównianiu do wyszukiwania sprzed 2 postów. Żenada jest dość wysoko. Normalny i normalna całkiem blisko siebie!
Nie jestem pewna od czego to zależy, ta ilość wyszukań. Sprawdzałam z cudzysłowem i bez, i w obu wychodzi to losowo. Być może zależy to od indywidualnych ciasteczek w przeglądarce, choć sprawdzałam też na trybie prywatnym. :D
Erf: ASZABENE: Brawo Ty ,uzasadnienie podparte dowodami . Podejście czysto techniczne ,biało na czarnym . Jestem pełen podziwu za chęci i wkład włożony w wypowiedź wiedziałem ,że potrafisz
Zaczęłam wchodzić w poważne narzędzia nawet, ale bałam się, że będą w historii i byłby przypał w pracbazie. ;-D SzczeryJakZloto: Słowo "dlaczego" podskoczyło o około 100 wyświetleń w porównianiu do wyszukiwania sprzed 2 postów. Żenada jest dość wysoko. Normalny i normalna całkiem blisko siebie!
Nie jestem pewna od czego to zależy, ta ilość wyszukań. Sprawdzałam z cudzysłowem i bez, i w obu wychodzi to losowo. Być może zależy to od indywidualnych ciasteczek w przeglądarce, choć sprawdzałam też na trybie prywatnym. :D
Aż tak to Ty nie kombinuj ,szkoda się narażać w imię tak naprawdę niczego . Sorki ,że poniekąd wymusilem to na tobie .
Przejrzałem teraz to co Rysiu podrzucil i ku mojemu zdziwieniu, bardzo często pojawiajacym się słowem jest "ninja ",a to skąd się wzięło ?
Kultowa ze starego zbioru obrazków. Było nawet na wcześniejszej stronie, chyba 1 str. OIDP.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: SzczeryJakZloto: Jak,
usunąć,
konto.
Ahahahah ASZABENE: Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Myślę, że moi poprzednicy wyczerpali już temat. Dodałabym jeszcze może "nuda" i "popisać".
Ewelina i co z tą twoją nudą ? Ma ona odzwierciedlenie w życiu codziennym, czy trafniejszym byłaby monotonia poniekąd pochodna nudy ?
Ja raczej względem innych forumowiczów i tego, na co się uskarżają. Osobiście prawie nigdy się nie nudzę, jest tyyyyyyyyle rzeczy, którymi można się zająć, że nie do końca rozumiem zjawisko nudy.
To prędzej. Ale ja lubię rutynę na swój sposób ;) Może nie tyle rutynę, co jakąś powtarzalność, daje mi to duży komfort :)
Konto usunięte: ASZABENE: Ewelina i co z tą twoją nudą ?
Ja raczej względem innych forumowiczów i tego, na co się uskarżają. Osobiście prawie nigdy się nie nudzę, jest tyyyyyyyyle rzeczy, którymi można się zająć, że nie do końca rozumiem zjawisko nudy.ASZABENE: monotonia
To prędzej. Ale ja lubię rutynę na swój sposób ;) Może nie tyle rutynę, co jakąś powtarzalność, daje mi to duży komfort :)
Spoko ,szukam jedynie zależności dobranych słów do tego co nas otacza ,czy ma wpływ na podswiadome myślenie dobór przypadkowego słowa spośród tysięcy pojawiających się tutaj . Czyli jednak nuda-monotonia-powtarzalność ,gdzieś powiązań można się doszukać