lista tematów
zdrada strona 5 z 8
leon28: IlonaSobczyk: Powinna dziada zostawić . Niech szuka aż znajdzie
no widzisz, niby nic a tu sie calkowicie zgadzamy
Jasne ,
leon28: IlonaSobczyk: Powinna dziada zostawić . Niech szuka aż znajdzie
no widzisz, niby nic a tu sie calkowicie zgadzamy
Jasne :) Tylko pewnie łatwe dla Niej to nie jest . Sam wisz, jak sie ktoś zakocha, koha, ufa. etc. Ale czas leczy. Głupia -gdyby gościowi wybaczyła. Bo ja nie
Ilona
mimo wieku cos tam jeszcze o milosci pamietam ;-)
a wybaczanie, hmmm do tego trzeba byc rzeczywiscie wielkim
leon28: mimo wieku cos tam jeszcze o milosci pamietam ;-)
Wybaczyć, zależy po co, dlaczego. honor czy potrzeba. a tak wogóle uważam , ze jestes bardzo inteligentny, tylko nie wiem co tutaj w takim razie robisz ? :), lepszy byłby pejsbuk :), wiek...nie robi różnicy :) Miłośc powinna iśc w zgodzie z pożądaniem, szacunkiem, - podziwem, - wybaczaniem ...tez ,,,ale nie niezliczona ilość razy
Ilona
Konto usunięte: leon28: mimo wieku cos tam jeszcze o milosci pamietam ;-)
Wybaczyć, zależy po co, dlaczego. honor czy potrzeba. a tak wogóle uważam , ze jestes bardzo inteligentny, tylko nie wiem co tutaj w takim razie robisz ? :), lepszy byłby pejsbuk :), wiek...nie robi różnicy :) Miłośc powinna iśc w zgodzie z pożądaniem, szacunkiem, - podziwem, - wybaczaniem ...tez ,,,ale nie niezliczona ilość razy
kazdy ma swoj way of life. w innym watku podalem ci adres forum, z jakiego rowniez korzystam ;-)
a pejsbuka to nie mam.
co do milosci zgadzam sie w 100% ze to najwspanialsza rzecz na swiecie.
Tutaj, mądrych rzeczy nikt nie czyta. Inteligencja tutaj to rzadkość. :) Tu liczy sie skrót. Szybkość, urok. Randka. Nie o to tutaj chodzi. Frustraci , albo Don Juani tutaj siedzą :D
Ilona
A
Konto usunięte: leon28: mimo wieku cos tam jeszcze o milosci pamietam ;-)
Ilona