lista tematów
zdrada strona 4 z 8
hmm, niby jest takie przyslowie, ze glodnemu zawsze chleb na mysli.
z tego co wyczytalem, to tylko z nimi pisal. do seksu jest jeszcze daleko, chyyba ze cos ominalem w tym watku. no chyba, ze chodzi o seks wirtualny (nie mowie o pisaniu)
hmm niejedna by to docenila. widocznie w tym przypadku akurat tak nie jest.
wiesz, faceci chyba troche inaczej traktuja takie kontakty. ja moze juz za stary na takie wirtualne kontakty jestem, dlatego podam przyklad realu, czy jesli siedze w lokalu i poznam jakas dziewczyne, pogadam z nia, ale do niczego wiadomego nie dojdzie, to wg ciebie zdradzam czy nie?
oczywiscie, ze nie jest. chodzi o to, zeby znalezc zloty srodek.
wez tylko pod uwage, ze w tej sytuacji tylko sobie gdybamy. nie znamy 2 i 3 dna. a opis pochodzi tylko z 1 strony.
moze obu na poczatku pasowal taki uklad,w koncu Volenti non fit iniuria
no to juz sam nie wiem, co o tym sadzic. przeciez przez komputer (przynajmniej na razie) masz 0 kontakt fizyczny z dana osoba.
co mogl im pisac?
1.ze sa piekne, zgrabne i powabne? to robi 98% facetow na fotce. az czasami czytajac komentarze do zdjec dziwie sie, czy to ja jestem nienormalny czy jak?! wtedy mysle, ze o gustach sie nie dyskutuje, i zawsze znajdzie sie amator, co tego kontrowersyjnego ula bedzie wybieral miod.
2. ze chce je przeleciec zawsze i wszedzie? patrz punkt 1
3. a moze chcial porozmawiac o paradoksie klamcy lub kota schrödingera- czy wtedy poparla bys takie znajomosci?
leon28: oczywiscie, ze nie jest. chodzi o to, zeby znalezc zloty srodek.
wez tylko pod uwage, ze w tej sytuacji tylko sobie gdybamy. nie znamy 2 i 3 dna. a opis pochodzi tylko z 1 strony.
moze obu na poczatku pasowal taki uklad,w koncu Volenti non fit iniuria
Pewnie ona nie wie, moze doszło do czegoś w realu..."umawia sie " cyt. facet . Faceci-tutaj...nudzi się,chca albo popisać albo nie tylko. To nie tylko-bardziej ;) paradoks kłamcy bardziej pasuje. Facet - ma , a szuka. Ciekawe, nuda albo testosteron. Ta-kocha,element zazdrości. Odkrycie zdrady, -boli . Proste
Ilona