zdrada strona 3 z 8
W piekle? Dobry żart, bez Stwórcy nie ma możliwej zmiany, nie było już bardzo dawno. Tylko już oczekuję na to co ma się stać.
Co z tego, że proces został zatrzymany, jestem zakładnikiem obrazów, słów które powiedziałem lub usłyszałem, są też inne dodatkowe.
Sny już na pewno nie są wytworem mojej wyobraźni.
Seksoholik to osoba, która coraz częściej decyduje się na zachowania seksualne, aż w końcu traci kontrolę nad nimi, nie może ich zaprzestać, mimo negatywnych konsekwencji takiego zachowania.
Seksoholik czuje silną potrzebę podejmowania czynności seksualnych, która z czasem zamienia się w wewnętrzny przymus.
W związku z tym osoby uzależnione od seksu coraz częściej pragną współżyć, najlepiej z kolejnymi partnerami, stale szukają okazji, by kogoś uwieść, mimo iż wiedzą, że skutkami takiego zachowania może być rozpad związku i rodziny, utrata pracy i szacunku otoczenia
jakich kobiet? gosc w udolny lub nieudolny sposob stara sie z nimi pisac i tyle.
znacie to: na pogrzebie goscia ida 2-3 osoby w kondukcie, a ktos z boku komentuje, dziwne, bo mial ponad 10k znajomych na fejsie.