RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017 (pierwszy post)

Czy przy wyborze partnera, partnerki sugerujecie się ich poglądami politycznymi? Czy mają one wpływ na wasze decyzje i postrzeganie innych ludzi?

BeciulaxD
wpis jest ukryty
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  20 października 2017

Gardze wszelkimi przejawami fanatyzmu i w ten sposób dobieram partnerki. Problem w tym że wiekszosc ludzi to gówno obchodzi i żyja w mysl zasady " aby było dobrze". Powiedz mi na kogo głosujesz a ja Ci powiem jakim człowiekiem jestes :D

RedRiding1978
RedRiding1978
  20 października 2017

Z tego co pamiętam, to ty jesteś skrajny lewak. Jeżeli już nie kierujesz się kulturą, religią, wyznaniem, to przydałby się jakiś wewnętrzny kodeks moralny i zasady.

RedRiding1978
RedRiding1978
  20 października 2017

Pamiętam czasy, kiedy myślałeś, że kupisz mnie za kilka gładkich i okrągłych słówek jak te tępe idiotki których tutaj pełno, ale coś ci chłopaczyno nie pykło i szybko pokazałeś swoje prawdziwe oblicze :)W myśl zasady- wierz, ale sprawdzaj, wyłożyłeś się na pierwszym zakręcie. d83dde1d Tacy jak ty, nigdy związku z prawdziwego zdarzenia nie stworzą,(chyba, że z przedmiotami martwymi) bo emocje biorą górę nie wtedy, kiedy trzeba.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.